Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Botaanikaaias toimub näitus „Jõulutähed ja alpikannid” (2015-11-19 00:33:06)

27.1106.12. toimub Tallinna Botaanikaaias näitus “Jõulutähed ja alpikannid”. Viimastel aastakümnetel on jõulutähtede sordiaretusele suurt tähelepanu pööratud. Näitusel on võimalik näha ühe- ja mitmeõielisi, hargnenuid ja kõrgemaid jõulutähtede vorme. Klassikaliste erkpunaste lehtedega taimede kõrval leidub valgeid, roosasid, oranže, marmorjaid ja täpilisi; on ka püstjate või krussis kõrglehtedega taimi.

Ootame teid külastama selle aasta viimast näitust, kus silmailu pakuvad imekaunid jõulutähed ja alpikannid,“ kutsub Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr kõiki näitusele.  „ Väljapanek pilkupüüdvates jõulutähtedest on mõnus sissejuhatus algavale jõulukuule ja advendiajale, ” räägib Kähr. „Jõulutäht on tuntud jõululillena pea kogu maailmas ning soodsate kasvutingimuste korral pakub silmarõõmu kaks kuni kolm kuud,” lisab Kähr.

Näitusel eksponeeritud jõulutähed ja alpikannid on kasvatatud Nurmiko aiandis. Kõikidel huvilistel on võimalus küsida nõu jõulutähtede ning alpikannide hooldamise kohta kogenud taimekasvatajatelt ning ka lilli kaasa osta. Müük toimub iga päev kogu näituse jooksul.


Näitusele saab tavapiletiga ja see jääb avatuks kuni 6. detsembrini 2015.

Botaanikaaed on avatud iga päev 11.00 – 16.00

Rohkem teavet on võimalik leida Tallinna Botaanikaaia kodulehelt www.botaanikaaed.ee

Allikas: Tallinna Botaanikaaia pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.