Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tänasel töövarjupäeval on politseis 200 noort (2015-11-19 08:42:31)


Täna, 19. novembril tuleb Politsei- ja Piirivalveametisse töövarjupäevale kokku 186 õpilast, kes näevad lähedalt politseinike, piirivalvurite ja ka ameti juhtkonna tööd.

Kõige enam on töövarje on Ida prefektuuris, kus politseitööga tuleb tutvuma 81 noort 22 erinevast koolist. Põhja prefektuuri tuleb 41õpilast, neist 23 Tabasalu Gümnaasiumist. Enamik 37st Lõuna prefektuuri töövarjust jälgivad politseipatrullide tööd Tartus ja lähimaakondades. Lääne prefektuuri ametnikke külastab 20 gümnasisti. Töövarjud on ka keskkriminaalpolitsei, lennusalga ja kinnipidamiskeskuste töötajate juures, samuti Narva piiripunktis ja piirivalvelaevadel.

PPA peadirektori asetäitja Joosep Kaasiku sõnul on töövarjupäev hea võimalus noortele politseitöö erinevaid tahke tutvustada. „Eesti suurima riigiasutusena on Politsei- ja Piirivalveametil tutvumiseks pakkuda väga erinevaid ametikohti. Samas oleme ka ise väga huvitatud noorte kaasamisest nii tulevaste politseitöötajate leidmiseks kui ka turvalisuse ja politseitööga seotud teadlikkuse tõstmiseks. Meie jaoks on oluline õpilaste tagasiside, mis aitaks meie tööd paremini teha,“ ütles Kaasik.

PPA peadirektori asetäitjate Joosep Kaasiku ja Tauno Tuisu töövarjudeks on Westholmi Gümnaasiumi ja Prantsuse Lütseumi õpilased. Lõuna prefekt Tarmo Kohvi tööga tutvub Tartu Jaan Poska Gümnaasiumi õpilane.

Töövarjupäeva korraldatakse igal aastal novembris, et pakkuda gümnasistidele võimalust tutvuda erinevate ametitega. Junior Achievement Eesti alustas töövarjupäevade korraldamist 1996. aastal.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.