Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-25 17:03:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 43 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 37 (eluruumidest 7 ja sõidukitest 4). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 2. Väärtegusid registreeriti 272. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 1 inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

24. novembril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval löödi naist, et varastada tema käekotti. Seda pealt näinud meesterahvas läks naisele appi ning selle peale ründaja põgenes, jättes käekoti maha.

Kehalised väärkohtlemised

24. novembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval tekitas 34-aastane mees kehavigastusi 57-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

24. novembril teatati, et Nõmmel Pärnu maanteel asuvas majas tekitas 23-aastane naine kehavigastusi 19-aastasele naisele.

24. novembril teatati, et Kesklinnas Paadi tänaval tekitas 24-aastane mees kehavigastusi 50-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

24. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuva ehitusobjekti territooriumilt on varastatud Hilti tööriistu. Kahju on 6000 eurot.

24. novembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuva maja korterist on varastatud sülearvuti ja ehteid. Kahju on 2800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. novembril teatati, et Kose vallas Kolu külas asuvas majas tekitati kehavigastus 30-aastasele mehele. Politseile on võimalik lööja teada.

24. novembri teatati, et Maardu linnas Nurga tänaval asuva maja korteris lõi 74-aastane mees 74-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vabaduse võtmine seadusliku aluseta

24. novembril sai politsei teate, et Luunja vallas Kabina külas sidus joobes 27-aastane mees oma endise elukaaslase, 21-aastase naise, teibiga kinni, ähvardas teda ning lükkas ta sõiduki pagasiruumi. Sõites Tartusse ning siis tagasi Luunja valda õnnestus naisel kutsuda sõbra kaudu abi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

23. novembril teatati, et Tartus Taara puiesteel on sisse murtud ehitusobjektile ja varastatud tasakaalustusventiil, regulaarventiil, sulgventiil ja muid esemeid. Kahju on 836 eurot.

Valgamaa

Vargus

23. novembril teatati, et Otepääl Tartu maantee tanklas varastati selle tualettruumi kliendi poolt unustatud rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on umbes 3000 eurot.

Viljandimaa

Vargus

23. novembril avastati, et Viljandis Kevade tänaval varastati kortermaja trepikojast lukustamata trikiratas WTP. Kahju on umbes 400 eurot.

Võrumaa

Vargus

24. novembril teatati, et Võrus Kooli tänaval varastati õppeasutuse territooriumilt lukustamata jalgratas Scott. Kahju on 325 eurot.

23. novembril teatati, et Võrus Kooli tänaval varastati õppeasutuse territooriumilt lukustamata jalgratas Kelly's. Kahju on umbes 400 eurot.

Juhtumid piiril

24. novembril avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järves ebaseaduslikult püügile asetatud tähistamata nakkevõrgu. Võrk eemaldati püügilt ja toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mustvee kordonisse.

24. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Scania, mida juhtis 40-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et veokil esineb ohtlik tehniline viga ning see suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

24. novembril teatati politseile, et Rakveres Koidu tänaval murti sisse garaaži ja varastati jalgrattad. Kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

24. novembril teatati politseile, et Kukrusel Võsa tänaval tungiti sisse garaaži ja varastati mootorsaag ja käsipesur. Kahju on 600 eurot.

24. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Endla tänaval lõhuti auto tagaklaas ja varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

24. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval tungiti sisse eramusse ja varastati sülearvuti. Kahju on 490 eurot.

24. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Soo tänaval tungiti korterisse ja varastati mobiiltelefon, kiirkeetja ja ehteid. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

Ööl vastu 22. novembrit varastati Pärnus Tallinna maanteel korterist mobiiltelefon Samsung. Kahju on 299 eurot.

Raplamaa

Mõrv
24. oktoobril kella 18 paiku löödi Juuru alevikus korteris omavahelise tüli käigus terava esemega 57- ja 58-aastast meest, kes surid saadud vigastustesse. Kahtlustatavana peeti kinni 51-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.