Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Harju tänava uisuplatsi avab jäärevüüteater „Mizzi“ (2015-11-27 00:19:04)


Laupäeval, 28. novembril kell 12 toimub Harju tänava uisuplatsi pidulik avaüritus, kus esineb jäärevüüteater „Mizzi“.

„Esmakordselt sai Harju tänaval uisutada 2006. aasta sügisel, kui linnavalitsus tuli välja ideega rajada Harju tänava haljasalale talvekuudeks teisaldatav jääväljak,“ meenutas Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. „Praegu võib öelda, et vanalinna jääväljak on muutunud väga populaarseks. Kokku on üheksa hooaja jooksul Harju tänava uisuplatsil uisutanud üle veerand miljoni inimese.“ Klandorf lisas, et viimastel lumevaestel ning soojadel talvedel on Harju tänava uisuplats koht, kus ka kesklinna koolide õpilased talverõõme nautida saavad.

Koolidel on sel aastal võimalus tulla uisutama esmaspäevast reedeni juba alates kella üheksast hommikul kuni kella viieni pärastlõunal (eelmisel aastal oli liuväli avatud alates 10:00-17:00). „Avame liuvälja ainult koolidele tund aega varem, sest nõudlus on suur ja muidu ei suuda kõiki soovijaid vastu võtta,“ selgitas HK Hall OÜ esindaja Silver Uustalu ja lisas, et paljud koolid on juba praegu uisutundide ajad jaanuariks ja veebruariks kinni pannud.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.