Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-02 17:09:53)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 115 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine ja 38 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ning vargusi 27 (eluruumidest 2 ja sõidukitest 4). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 8 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 5. Väärtegusid registreeriti 339. Registreeriti 6 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

1. detsembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuva maja korteris tekitas 56-aastane mees kehavigastusi 56-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

1. detsembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval seisnud kaubikust varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

1. detsembril teatati, et Kesklinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval asuvast garaažist varastati tööriistu. Kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Märkimisväärseid sündmusi ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

30. novembril teatati, et Tartus Sepa tänaval murti sisse garaaži ja varastati soojapuhur, järkamissaag, jalgratas, neli rehvi koos velgedega ja muid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

30. novembril sai politsei teate, et Puka vallas Aakre külas tekkis kahe tuttava mehe vahel tüli, mis päädis kähmlusega ja mille käigus mõlemad vigastusi said. Politsei toimetas ühe meestest esilagu kainenema.

Võrumaa

Vargus

1. detsembril sai politsei teate. et Võru vallas Tagaküla külas varastati taluhoovist suitsuahi. Kahju on 350 eurot.

Juhtum piiril

1. detsembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF koos haagisega. Kontrollimisel selgus, et sõiduk oli varustatud sõidumeeriku tööd häiriva seadmega. Sõidukit juhtinud mehele mees kõrvaldati juhtimiselt ja talle määrati rahatrahv. Autorong paigutati tolliplatsile.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

1. detsembril teatati, et Viitna külas murti sisse kauplusesse ja varastati alkoholi, tööriistu, saekettaid ning muud vara. Kahju on täpsustamisel.

1. detsembril teatati politseile, et Väike-Maarja vallas Simuna alevikus murti sisse firma laoruumi ja varastati pikendusjuhe, platvormkäru ja muud vara. Kahju on 1550 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

1. detsembril teatati politseile, et Narvas Vabaduse tänaval asuvasse firma hoonesse tungiti sisse ja varastati firmale kuuluvat vara. Kahju on 1525 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Märkimisväärseid sündmusi ei registreeritud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.