Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet tänab laupäeval kõiki vabatahtlikke päästjaid üle-eestilise sireeniga (2015-12-04 12:50:43)


Laupäeval, 5. detsembril tähistatakse ülemaailmselt rahvusvahelist vabatahtlike päeva. Sel päeval soovib ka Päästeamet tuletada ühiskonnas meelde, et meil on suur hulk inimesi lähedal ja ümber, kes panustavad oma vaba aega riigi sisejulgeolekusse. Selle märgiks lasevad komandod üle Eesti laupäeval kell 12 sireeni.

Vabatahtlike päästjaid võib kohata nii päästesündmustel kui ka enda koduuksele koputamas ja tuleohutusalast nõu pakkumas. Nad on kõikjal meie ümber ja on kindlasti ära teeninud selle tunnustuse, et neid rohkem märgataks. Seetõttu ka tuletab Päästeameti pere kõikjal Eestis 5. detsembril keskpäevase sireeniga meelde, et me oleme uhked enda vabatahtlike üle ja tänulik neile, et nad olemas on.

Päästeameti peadirektori asetäitja Tauno Suurkivi sõnul on meie praegune päästejõud koos kutseliste ja vabatahtlikega taasiseseisvunud Eestis suurim. "Vabatahtlus on midagi sellist, mida ei saa inimesele peale sundida. Just seetõttu on meil uhke tunne, et meil on nii suur hulk inimesi, kes vabal ajal soovivad panustada sellesse, et tuleõnnetusi oleks vähem ja on reageerimisel oma jõududega abiks. Laupäevase aktsiooni mõte on sireeni valjuhäälse sõnumiga öelda ühiskonnale, et meie kõrval on tublid vabatahtlikud ning me soovime öelda aitäh, et olemas olete," lisas Suurkivi.

Eestis on üle 1700 vabatahtliku, kes on omaalgatuslikult loonud kokku 112 vabatahtlikku komandot üle Eesti. Koos kutseliste ja vabatahtlike päästjatega on Eestis üle 3400 päästja ja ligi 200 komandot. Tule vabatahtlikuks päästjaks: www.priitahtlik.ee.

5. detsembril toimuvad lisaks üle Eesti ka erinevates paikades ohutuspäevad, kus ka meie vabatahtlikud kaasatud on. Rahvusvahelist vabatahtlike päeva on tähistatud alates 1985. aastast, kui ÜRO Peaassamblee selle välja kuulutas.

Rohkem infot päästeala vabatahtlike kohta http://päästeamet.ee/et/vabatahtlikud/

Sireeni üleskutse lisatud manusena kaasa.

Head vabatahtlike päeva kõikidele vabatahtlikele!

Allikas: Päästeameti 04.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.