Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teine advent toob raeplatsile jõuluvana, poistekoorid ja meeskoori Gaudeamus (2015-12-04 12:54:09)

Pühapäeval, 6. detsembril kell 16 süüdatakse Tartus Raekoja platsil teine advendiküünal. Tartlasi ja külalisi tervitavad kolm poistekoori ja meeskoor Gaudeamus, advendiküünla süütavad Tartu Salemi koguduse pastor Meego Remmel ja abilinnapea Kajar Lember, oma esimese visiidi raeplatsile teeb jõuluvana.

Advendipühapäevale eelneb tegevustest tihe laupäev Tartu loodusmaja laada, võistkondliku liha grillimisega Raekoja platsil ja advendikontsertidega.

Saabuval laupäeval tasub sammud seada Tartu loodusmajja, kus toimub heategevuslik laat, saab sõita ponidega ja meisterdada. Südalinnas raeplatsile kerkinud kiigemetsa kõrval on 5. detsembri keskpäeval aga võimalik võistelda liha grillimises. Jõulugrillile on registreerunud kümme võistkonda.
Kell 15 esinevad raekoja saalis Soome vokaalansamblid ja kell 16 algab Tartu ja Tartumaa nais- ja neidudekooride advendikontsert Salemi kirikus. Mõlemad kontserdid on tasuta.

Teisel advendipühapäeval ehk 6. detsembril esinevad küünla süütamise tseremoonial Tartu Kivilinna Kooli poistekoor, Miina Härma Gümnaasiumi poistekoor ja Tartu Mart Reiniku Kooli poistekoor ning meeskoor Gaudeamus. Enne küünla süütamist kell 14.15 kõneleb kiigemetsas lemmikloomade jaoks meeldivast pühadeajast loomaarst dr Janne Orro.
 
Allikas: Tartu Linnavalitsuse 04.12.2015 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.