Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 50. nädala eelinfo (2015-12-07 00:30:06)

Esmaspäev, 7. detsember

- Pariisis jätkub ÜRO kliimakonverents. Pühapäevast teisipäevani toimuvad kõrgetasemelised üritused, mille raames osaleb keskkonnaminister Marko Pomerants tippkohtumisel rohemajanduse edendamiseks ning mitmetel kahepoolsetel kohtumistel. Jätkub kliimaleppe läbirääkimiste kõrgetasemeline sessioon.

Teisipäev, 8. detsember

- Algusega kell 15 toimub Karula rahvuspargi infopäev Karula rahvuspargi keskuses Ähijärve külas, kus Marju Kõivupuu kõneleb katsikute, pulmade ning matustega seotud kommetest Vanal Võrumaal. Lisaks toimub Karula rahvuspargi kogukonna koosolek ja rahvuspargi sünnipäeva tähistamine.

Kolmapäev, 9. detsember

- Algusega kell 18 toimub Loodusmuuseumis loeng "Kes on kliimapagulased". Seminari avab Riigi Ilmateenistuse kliimateadlane Ain Kallis, kes seletab kliimamuutuste dünaamikat ja mõju, vaadates lähemalt Lähis-Ida olusid. Loeng avab pagulaskriisi tagamaid pikemas perspektiivis, vaatab, miks inimesed on sunnitud oma kodudest lahkuma ja milline roll on selles kliimamuutustel.

- Kolmapäeval ja neljapäeval külastab Eestit kolmeliikmeline delegatsioon Lõuna-Aafrika Vabariigi keskkonnaministeeriumist. Nad tutvuvad Eesti jäätmemajanduse korraldusega ning sellega, kuidas oleme Eestis rakendanud pandipakendisüsteemi.

Neljapäev, 10. detsember

- Algusega kell 18 toimub venekeelne Öökulli akadeemia, kus Loodusmuuseumi pedagoog ja bioloog Katerina Pesotski räägib aasta loomast. Sissepääs muuseumipiletiga.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.