Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-09 16:30:43)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 125 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine ja 63 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 34 (eluruumidest 6 ja sõidukitest 5) ning sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi 3. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 5 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8. Väärtegusid registreeriti 301. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuva maja korteris tekitas 54-aastane mees kehavigastusi 56-aastasele naisele.

Vargused

8. detsembril teatati, et Pirital Kase tänaval asuva maja korterist varastati sülearvuti Asus. Kahju on 1200 eurot.

8. detsembril teatati, et Haaberstis Vana-Rannamõisa teel seisnud autost varastati tehnikat. Kahju on 4000 eurot.

Harjumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Juhtum piiril

8. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naine lahkus lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

8. detsembril teatati politseile, et Valgjärve vallas Sirvaste külas murti akna kaudu sisse ehitusjärgus elumajja ja varastati õhukompressor, Dewalt akulaadijad koos akudega, alumiiniumredel, raadio Makita ja õhuvoolik. Kahju on 1100 eurot.

Juhtum piiril

8. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW; mida juhtis 32-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära, mehele koostati väärteoprotokoll ja tal lubati lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Asja omavoliline kasutamine
8. detsembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval varastati sõiduauto VAZ registreerimismärgiga 696NAE. Hiljem leiti auto põlenuna Narvas Jõesuu tänaval. Kahju on 600 eurot.

Vargused
8. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Tallinna maanteel lõhuti garaažiboksi sein ja varastati tööriistu, jalgratas ning neli pudelit alkoholi. Kahju on 1908 eurot.

8. detsembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval lõhuti sõiduauto aknaklaas ja varastati kohver riietega. Kahju on 495 eurot.

8. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pioneeri tänaval murti sisse garaaži ja varastati tööriistu ning muruniiduk. Kahju on 704 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.