Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pauluse kirik on Lõuna-Eesti parim turismiobjekt (2015-12-10 10:51:05)


Teisipäeval, 8. detsembril Jääaja keskuses toimunud Lõuna-Eesti turismikonverentsil võeti kokku tänavune turismiaasta ja kuulutati välja konkursi "EHE Lõuna-Eesti" võitjad. Parimaks turismiobjektiks 2015 nimetati Tartu Pauluse kirik ja parimaks turismisündmuseks Viljandis sel suvel toimunud rahvusvahelised hansapäevad.


Tartu abilinnapea Kajar Lember sõnas, et Pauluse kiriku valimine parimaks objektiks on oluline kogu Tartule ning kindlasti on tegemist väga sümboolse hoonega, mis ootab külastajaid nii Eestist kui ka väljastpoolt. "Oluline on ka, et kogu Lõuna-Eesti turismisedendajad saavad aru ühise turunduse olulisusest, et kogu piirkonda külastaks rohkem turiste. Selleks tuleb tihendada omavahelist koostööd ning Tartu linn on valmis olema selle protsessi veduriks."

Võitjatele pani auhinna välja Jääaja keskus. Täpsemalt turismikonverentsist: http://bit.ly/21OUBvq

Tartu Pauluse kirik on Eesti ainus juugendstiilis sakraalhoone ning Eestis 20. sajandil ehitatud kirikutest kõige suurejoonelisem. Kiriku projekteeris tuntud Soome arhitekt Eliel Saarinen. Aastatel 2005-2015 rekonstrueeriti Pauluse kirik täies ulatuses. Kiriku keskmes on 1100 külalist mahutav suur saal, kus toimub ka rohkelt kontserte. Kiriku uksed on külastajatele avatud.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 10.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.