Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-12-14 15:42:11)


11.-13. detsembrini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 222 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 94 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 61 (eluruumidest 10 ja sõidukitest 15). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 5. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 11 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 2. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 56, narkojoobes sõidukijuhte 5. Väärtegusid registreeriti 624. Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 inimene ja Schengeni viisaeeskirja rikkumisi oli 3. Riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi oli 1 (selle käigus peeti kinni 2 inimest) ning piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli 3.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

13. detsembril teatati, et Mustamäel Tammsaare teel tekitati kehavigastusi 31-aastasele mehele, kellelt rööviti mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

11. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Küti tänaval asuvas majas lõi 64-aastane mees 58-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

11. detsembril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuvas majas tekitati kehavigastus 32-aastasele mehele.

11. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris lõi 57-aastane naine 37-aastast meest.

12. detsembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 32-aastasele mehele.

13. detsembril teatati, et Lasnamäel Narva maanteel tekitas 30-aastane mees kehavigastusi 18-aastasele mehele ja 17-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

13. detsembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval löödi 24-aastast meest.

13. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval tekitas 35-aastane mees kehavigastusi 36-aastasele mehele ja 27-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

13. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaera tänaval asuva maja korteris lõi 53-aastane mees 56-aastast naist.

Vargused

11. detsembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 3000 eurot.

11. detsembril teatati, et Mustamäel Mäepealse tänaval asuva maja trepikojast varastati kaks jalgratast. Kahju on 1400 eurot.

11. detsembril teatati, et Nõmmel Trummi tänaval seisnud autost varastati käekott, milles oli rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 1000 eurot.

11. detsembril teatati, et Nõmmel Pihlaka tänaval seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 4500 eurot.

12. detsembril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäel seisnud autost varastati viiul. Kahju on 6200 eurot.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Harju tänaval varastati krediitkaart, millega võeti välja sularaha. Kahju on 1800 eurot.

12. detsembril teatati, et Kristiines Kirsi tänaval seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 1000 eurot.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel varastati rahakott koos sularaha ja krediitkaardiga, millega tehti makseid. Kahju on 3200 eurot.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Kadri teel seisnud autost varastati sularaha ja sülearvuti. Kahju on 3000 eurot.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänaval asuvast poest varastati käekotte ja vöö. Kahju on 2000 eurot.

12. detsembril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval seisnud autost varastati sülearvuti. Kahju on 1800 eurot.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Toompuiesteel seisnud autost varastati sülearvuti, tahvelarvuti ja dokumente. Kahju on 2500 eurot.

13. detsembril teatati, et Kesklinnas Mardi tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 2400 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. detsembril teatati, et Maardu linnas Langu tänaval tekitas 23-aastane mees kehavigastusi 48-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

12. detsembril teatati, et Kose vallas Hariduse tänaval tekitas 44-aastane mees kehavigastusi 31-aastasele mehele.

Vargused

11. detsembril teatati, et Harku vallas Liiva teel asuvast majast varastati arvuti, kasukas ja ehteid. Kahju on 10 000 eurot.

12. detsembril teatati, et Viimsi vallas Rohuneeme teel seisnud kahelt autolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 1100 eurot.

Juhtumid piiril

12. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Gruusia kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab tagasilendu Tallinna Lennujaamas.

12. detsembril leiti Tallinna Vanasadamas Soome Vabariigi kodaniku juurest tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Relv võeti mehelt ära ja alustati väärteomenetlust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

13. detsembril teatati politseile, et Tartus Muru tänaval murti sisse korterisse ning varastati kuldehteid. Kahju on täpsustamisel.

12. detsembril teatati, et Tartus Kalda tee kauplusest varastati neli peegelkaamerat. Kahju on 4646 eurot.

12. detsembril teatati, et Tartus Urva tänaval murti sisse maja juurde pargitud sõidukisse Volkswagen ja varastati erinevaid tööriistu. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 5100 eurot.

11. detsembril teatati, et Tartus Ropka tänaval murti sisse sõidukisse Volkswagen ja varastati viis Stihl saagi, saeketiõli ja muid esemeid. Kahju on 3384 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembril teatas 55-aastane mees politseile, et teda ründas tuttav 48-aastane mees. Politsei toimetas lööja esialgu kainenema.

Võrumaa

Vargus

11. detsembril anti teada, et Vastseliina vallas Vastseliina alevikus murti sisse ehitusjärgus majja ja kõrvalhoonesse ning varastati mootorsaag Husqvarna, trimmer Stihl, lööktrell Makita koos kohvriga ja muid esemeid. Esialgne kahju on 3000 eurot.

Juhtumid piiril

11. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Volvo, mida juhtis 38-aastane mees. sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme. Mehele koostati väärteoprotokoll, seade võeti ära ning mees koos sõidukiga lahkus Venemaa Föderatsiooni suunas.

11. detsembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 42-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et ta on juba ära kasutanud viisaga ettenähtud päevad Schengeni territooriumil. Mehe riiki sisenemine tõkestati ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembril kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järvel mootorpaati, mida juhtis 23-aastane mees. Piirivalvurid tuvastasid, et paadis puudub nõutav päästevarustus ja navigatsioonivahendid asukoha määramiseks. Mehe suhtes alustati väärteomenetlus.

12. detsembril avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järvest kuus ebaseaduslikult püügile asetatud nakkevõrku, mis olid ka nõuetekohaselt märgistamata. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ja toimetasid need Mustvee kordonisse kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni.

12. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mitsubishi, mida juhtis 35-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avasasid piirivalvurid sellest Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Mehele koostati väärteoprotokoll, relv võeti ära ning ta lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembril kontrollisid Varnja piirivalvurid Alatskivi vallas Kokora külas sõiduautot Ford, mille roolis oli 27-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et mehel puudub juhtimisõigus ja ta kõrvaldati juhtimiselt.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril kella 21 paiku löödi Narvas Rakvere tänava korteris 27-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

11. detsembril kella 23.50 paiku löödi Sillamäel Kajaka tänava majas 48-aastast meest. Politseile on võimalik lööja teada.

12. detsembril kella 4 paiku löödi Narvas Partisani tänaval 38-aastast meest. Politseile on võimalik lööja teada.

12. detsembril kella 10.30 paiku lasti Kohtla-Järvel Vahtra tänava trepikojas 79-aastasele naisele pipragaasi näkku.

13. detsembril kella 14 paiku peksti Kohtla-Järvel Aruserva korteris 31-aastast naist.

13. detsembril kella 19.30 paiku löödi Kohtla-Järvel Ahtme maantee korteris 33-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

13. detsembril kella 21.15 paiku löödi Jõhvis Kivi tänava korteris 35-aastast naist.

Vargused
12. detsembril anti politseile teada, et Kiviõlis Nõmme tänava saunast varastati televiisor. Kahju on 400 eurot.

12. detsembril anti politseile teada, et Narva-Jõesuus Koidula tänavale pargitud bussist varastati prillid, kaabel, telefonilaadija ja muid asju. Kahju on 570 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 22 paiku põhjustas 27-aastane mees Paides Kevade tänaval asuva maja korteris omavahelise tüli käigus füüsilist valu 27-aastasele naisele. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargused

10. detsembril ajavahemikul kell 13-17.35 varastati Paides Pikal tänaval vaba juurdepääsuga trepikojast beeži värvi jalgratas Panther Sophy, mille pakiraamil oli punast värvi sisuga lasteiste. Kahju on 250 eurot.

10. detsembril kella 17.15 paiku varastati Paides Tallinna tänaval asuvasse asutusse unustatud rahakott koos sularahaga. Kahju on 800 eurot.

Läänemaa

Vägivald võimuesindaja vastu

12. detsembril kella 4 paiku kasutas 17-aastane noormees Haapsalus Posti tänaval asuvas lõbustusasutuses vägivalda ametikohustusi täitvate patrullpolitseinike vastu. Politseinikud olid teenindamas väljakutset, millega oli teada antud, et lõbustusasutuses viibib alkoholijoobes nooruk, kes keeldub lahkumast. Politsei pidas noormehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

12. detsembril kella 3.50 paiku löödi Pärnus nii Hommiku kui ka Rüütli tänaval asuvas lõbustusasutuses 27-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vägivald võimuesindaja vastu

12. detsembril kella 3.20 paiku löödi Kilingi-Nõmmes Nõmme tänaval väljakutset teenindanud ja ametikohustusi täitvat politseiametnikku. Politsei kutsuti sinna alkoholijoobes mehe tõttu, kes oli muutunud agressiivseks ja lõhkunud korteri aknad ning purunenud klaas oli vigastanud ta kätt. Agressiivne mees toimetati esmalt haiglasse esmaabi saamiseks ja seejärel politseijaoskonda kainenema.

12. detsembril kella 21.50 paiku osutas 28-aastane mees Vändra alevis Jaama tänaval füüsilist vastupanu ja lõi ametikohustusi täitvaid politseiametnikke. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni. Politseinikud olid teenindamas väljakutset, millega oli teada antud alkoholijoobes seltskonnast, kus viibis ka võõraid isikuid, kes keeldusid korterist lahkumast.

Vargused

Ajavahemikul 28. november kuni 13. detsember murti Sauga vallas Räägu külas sisse eramusse ning selle juurde kuuluvast garaažist varastati murutraktor Husqvarna ja murutraktori järelkäru. Kahju on selgitamisel.

13. detsembril ajavahemikul kell 8.45-9.15 varastati Pärnus Side tänaval asuva asutuse ruumidest mobiiltelefon Nokia ja tahvelarvuti Asus. Kahju on 290 eurot.

Ööl vastu 13. detsembrit varastati Pärnus Suur-Kuke tänaval aiaga piiratud hoovist sõiduauto Ford Focus, mille uksed olid lukustamata ja võti süütelukus. Auto leiti Tori vallas Elbi külas Suigu-Tootsi tee äärest kraavist.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril ajavahemikul kell 9-10 põhjustati Kohila vallas Pahkla külas asuva maja korteris rüseluse käigus füüsilist valu 34-aastasele naisele. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 26. november kuni 13. detsember murti sisse Rapla vallas Sikeldi külas talu kõrvalhoonesse ning varastati sealt kaks sõiduautot, Peugeot 306 ja VAZ 2106. Kahju on 2000 eurot.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.