Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-15 16:21:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 22 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 342. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

14. detsembril teatati, et Mustamäel Mustamee teel asuvast sõidukist varastati tööriistu. Kahju on 4000 euro.

14. detsembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuvast poest varastati erinevaid tooteid. Kahju on 1000 eurot.

14. detsembril teatati, et Nõmmel Sihi tänaval asuvalt ehitusplatsilt varastati pinnase tasandaja. Kahju on 5000 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuvas õppeasutuses lõi 19-aastane mees 33-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

14. detsembril teatati, et Lasnamäel K.Kärberi tänaval tekitati vigastusi 22-aastasele mehele.

Harjumaa

Vargus

14. detsembril teatati, et Vasalemma alevikus Haapsalu maanteel asuvast ehitussoojakust varastati erinevaid tööriistu ja kütust. Kahju on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati politseile, et Pajusi vallas Sopimetsa külas ründas alkoholi tarvitanud 38-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Süüteokatse

14. detsembril ründas 24-aastane mees Jõgeva politseijaoskonna politseiametnikku väljakutse teenindamise ajal noaga. Kannatanule osutati haiglas esmaabi. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargused

14.detsembril avastati, et Elvas Nooruse tänaval on sisse murtud lukustatud keldriboksi ja varastati jalgratas Cube, lumelaud Flow, lumelauasaapad, naiste mäesuusad Salomon ja muud talispordivarustust. Kahju on 1240 eurot.

14. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Aardla tänava autoaias seisnud sõidukilt Volkswagen varastati neli rehvi koos velgedega. Esialgne kahju on 4005 eurot.

14. detsembril avastati, et Tartus Jaama tänaval on sisse murtud kaubikusse Volkswagen ja varastatud sealt erinevaid tööriistu ja muid esemeid. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 8787 eurot.

14. detsembril teatati, et Tartus Võru tänava kaupluse juures varastati 28-aastaselt mehelt mobiiltelefon Sony, mille kaante vahel olid ka kannatanu dokumendid ja pangakaart. Kahju on 255 eurot.

Politseile teatati, et 10. detsembril varastati Tartus Tiigi tänaval jalgrattaparklas seisnud lukustatud jalgratas Avenue. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

14. detsembril kontrollisid Värska piirivalvurid Värska alevikus sõidukit BMW, mida juhtis 26-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et sõidukil puudub kehtiv tehnoülevaatus. Mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Omastamine

12. detsembril kella 01.30 paiku omastas tundmatu isik Narvas Rakvere tänaval asuvast baarist mobiiltelefoni Samsung, kahju on 300 eurot.

Vargused

14. detsembril varastati Kiviõlis Kuuse tänaval asuvast eramust tööriistade komplekt, tolmuimeja, kasukas, ehted ja muud esemed. Kahju on 9260 eurot.

14. detsembril varastati Jõhvis Oru põigus asuvast eramust sülearvuti ja fotoaparaat. Kahju on 1100 eurot.

Politseile teatati, et ajavahemikus 12.-14. detsember varastati Kiviõlis Keskpuiesteel asuva kaupluse juurest gaasiballoonid. Kahju on 1000 eurot.

Politseile teatati, et öösel vastu 15. detsembrit varastati Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval pargitud auto Škoda küljepeeglid. Kahju on 2000 eurot.

Röövimine

30-aastane mees teatas politseile, et 12. detsembri öösel tuli Narvas Mõisa tänaval talle kallale tundmatu isik, tekitades kehavigastusi, ning röövis talt mobiiltelefoni Samsung. Kahju on 299 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril tekitas Kohtla-Järvel Maleva tänava korteris 45-aastane mees füüsilist valu oma abikaasale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

13. detsembril kella 2 paiku löödi Paides Rüütli tänaval asuvas lõbustusasutuses 45-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 13.-14. detsember murti akna kaudu sisse Pärnus Rohelisel tänaval asuvasse kauplusesse ning varastati alkohoolseid jooke, tubakatooteid ja sularaha. Kahju on esialgse hinnangu kohaselt 3000 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 3.20 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval 28-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.