Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-16 14:58:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 44 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 33 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 6). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 3. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11 ja narkojoobes sõidukijuhte 2. Väärtegusid registreeriti 272. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 5 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril teatati, et Kesklinnas Järvevana teel asuvas majas lõi 34-aastane mees 49-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

15. detsembril teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1400 eurot.

15. detsembril teatati, et Kesklinnas Uue Maailma tänaval seisnud autost varastati spordivarustust. Kahju on 1000 eurot.

15. detsembril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval seisnud kaubikust varastati loomatoitu ja kaelarihmu. Kahju on 1300 eurot.

15. detsembril teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval asuva maja trepikojast on varastatud kolm jalgratast. Kahju on 1400 eurot.

Harjumaa

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Lääne tänaval tekkis 39-aastase ja 44-aastase mehe vahel tüli, mille käigus lõi meestest vanem nooremat kahel korral raketipüstoli käepidemega. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

15. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 44-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Naine saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval löödi 37-aastast meest. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargused

15. detsembril teatati politseile, et Narvas Kraavi tänaval asuvast haridusasutusest varastati mobiiltelefon koos ümbrisega. Kahju on 304 eurot.

15. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval varastati sõiduauto küljepeeglid. Kahju on 2000 eurot.

15. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Keemia tänaval asuva firma territooriumilt varastati kaks videokaamerat. Kahju on 700 eurot.

15. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Aia tänaval asuvast kauplusest varastati kohvimasin ja tolmuimeja. Kahju on 470 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 1. november kuni 14. detsember murti Roosna-Alliku vallas Viisu külas sisse keldriboksi ning varastati teler, lumelauakomplekt, Playstation koos kolme mänguga ja sularaha. Kahju on 1650 eurot.

Läänemaa

Vargus

Ööl vastu 15. detsembrit varastati Haapsalus Niine tänava parkimisalalt sõiduauto VAZ 2103, mis leiti Ridala vallast Erja külast põlenuna. Kahju on täpsustamisel.

Pärnumaa

Tapmine

15. detsembril kella 1 paiku teatati Saarde vallas Viisireiu külas talumajast surnuna leitud 60-aastasest mehest, kellel tuvastati esmasel vaatlusel vägivallatundemärgid. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

Vargus

Ajavahemikul 14.-15. detsember varastati Pärnus Kaasiku tänavalt maja juurde pargitud maastur Toyota. Kahju on 45230 eurot.

Raplamaa

Vargus

15. detsembril kella 1.15 paiku varastati Rapla vallas Kuku külas asuvast laudahoonest traktor T-25, mis leiti Kodila-Metsküla külast tee äärest.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 5.-15. detsember lõhuti Märjamaa vallas Laukna külas talu eluhoone aken ja käidi majas sees. Esialgse hinnangu kohaselt midagi varastatud ei ole. Akna lõhkumisega tekitatud kahju on 100 eurot.

Allikas:  Politsei- ja Piirivalveameti 16.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.