Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-17 15:28:59)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 44 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 33 (eluruumidest 5 ja sõidukitest 4). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 5 ja narkojoobes sõidukijuhte 3. Väärtegusid registreeriti 282. Eestist saadeti välja 1 inimene, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi ja riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi registreeriti 1 ning piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli samuti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

16. detsembril teatati, et Kesklinnas P. Süda tänaval seisnud kaubikust varastati tööriistu. Kahju on 5000 eurot.

Harjumaa

Vargus

16. detsembril teatati, et Sauel Pärnasalu tänaval asuva maja keldriboksist varastati tööriistu. Kahju on 3500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

15. detsembril teatati, et Võrus Lille tänaval on sisse tungitud elumajja, varastatud sealt alkoholi ning lõhutud aken. Kahju on umbes 200 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

15. detsembril teatati politseile, et Võrus Jüri tänaval ründas 41-aastane mees tuttavat 33-aastast meest ja nõudis temalt 400 eurot, mille mees ka maksis. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

16. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 40-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud üheksa kalendripäeva. Naisele määrati rahatrahv ja talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril kella 23.30 paiku löödi Kohtla-Järvel Põhja allee korteris 82-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

Vargused

16. detsembril kella 3.25 paiku varastati Sillamäe Tallinna maanteel asuvast haridusasutusest arvutimonitor. Kahju on 300 eurot.

16. detsembril varastati Jõhvis Välja tänava eramajast sularaha ja mobiiltelefon. Kahju on 2359 eurot.

16. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Tallinna maantee garaažiboksist ukselukk, autopump ja muud tehnikat. Kahju on 1047 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

16. detsembril kella 18.40 paiku sõitis 21-aastane mees Raikküla vallas Purku külas autoga vastu kortermaja seina, viskas katki ühe korteri akna, lõhkus ust ja ähvardas vägivallaga korteri omanikku. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril kella 23.50 paiku löödi Kohila vallas Aespa alevikus asuvas eramus 32-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.