Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-18 23:26:36)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 22 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 17 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 2). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10 ja narkojoobes sõidukijuhte 2. Väärtegusid registreeriti 303.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 2 inimest ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, mille käigus peeti kinni 2 inimest, lisaks oli 1 salakaubavedamise juhtum. Varjupaigataotlusi esitati 5.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. detsembril teatati, et Mustamäel Kuklase tänaval asuva maja korteris löödi 75-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

17. detsembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas baaris tekitas 27-aastane mees kehavigastusi 33-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

17. detsembril teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuva maja korteris tekitas 39-aastane mees kehavigastusi 26-aastasele naisele.

Vargused

17. detsembril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval asuva maja korterist varastati sularaha ja ehteid. Kahju on 7000 eurot.

17. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval asuva maja korterist varastati sularaha. Kahju on 7000 eurot.

Harjumaa

Vargus

17. detsembril teatati, et Viimsi vallas Randvere teel seisnud kahest autost varastati rahakott, isiklikke asju ja riideid. Kahju kokku 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

17. detsembril teatati politseile, et Jõgeval Kruusa tänaval varastati eramust 51-aastasele mehele kuuluv telefon Insmat ja rahakott koos sularaha ning dokumentidega. Kahju on umbes 200 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril sai politsei teate, et Jõgeva vallas Painküla küla korteris ründas joobes 36-aastane naine tuttavat 48-aastast meest. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargus

17. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Veski tänava hoovi pargitud sõiduki Ford lukustamata kaanega kastist on varastatud pinnasepuur Oleo. Kahju on 400 eurot.

Valgamaa

Röövimine

16. detsembril teatati politseile, et möödunud õhtul ründasid tundmatud isikud Valgas pargis 59-aastast meest ja võtsid temalt rahakoti koos dokumentidega, erinevad võtmed ja prillid.

Viljandimaa

Vargus

17. detsembril teatati, et Võhmas varastati Tallinna tänava kauplusest kanget alkoholi. Kahju on 240 eurot.

Juhtumid piiril

17. detsembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 30-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema pass on ajaliselt kehtetu. Dokument võeti kontrollimiseks ning väljastati sellekohane tõend. Mehel lubati riiki siseneda.

17. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 29-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid sõidukist kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja mees lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni poole.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. detsembril kella 20.45 paiku rünnati Kohtla-Järvel Maleva tänaval 36-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Vargused

17. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Majakovski tänava raamatukogust varastati arvutikuvar, fotoaparaat ja muid asju. Kahju on 1275 eurot.

17. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee garaažiboksist varastati sõiduauto Volkswagen Passat (reg.nr 694 ASY), akulaadija, kaks jopet ja muid asju. Kahju on 1100 eurot.

17. detsembril varastati Narvas Tallinna maantee korterist sularaha, kuus pudelit alkohoolseid jooke ja muid asju. Kahju on 3236 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.