Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jõuluajal kinos Artis tasuta multikad ja mõnusad piimatooted (2015-12-19 00:22:31)


Kahel järjestikusel nädalavahetusel - 19. ja 20. detsembril ning 26. ja 27. detsembril kell 11.30 - kutsuvad Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja kino Artis suuri ja väikeseid animafilmide sõpru perehommikule Mudilaste multilaegas, kus avaneb toiduteemaline eriprogramm PIIM - PÄEVA PÄRL!

Tasuta filmiprogrammis räägivad kõik lood toiduainetest, näha saab nii kodu- kui välismaiseid lõbusaid ja õpetlikke animafilme. Programmi pikkus on 40 minutit. Pärast filmide vaatamist trallib lastega Jänku-Juss ning kino kohvikus on avatud piimabaar, kus soovijad saavad tasuta piima ning jogurtit mekkida.

Detsembri alguses on kahe nädala jooksul multifilmiprogrammi käinud vaatamas juba ligi 3500 last. Tegemist on teise sarnase üritusega, eelmine multilaegas avanes septembris, mil kinno jõudis 2000 last. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda alustas tänavu aastatel 2015-2017 läbiviidava piimaprogrammi elluviimisega, mis on eelkõige suunatud noortele. Piimaprogrammi eesmärk on piima ja piimatoodete maine parandamine, tarbimise sageduse ning koguse suurendamine Eestis. Programmi raames korraldatakse mitmeid avalikkusele suunatud üritusi, nagu osalemine toidumessidel ja avatud uste päevi piimafarmides, koolitusi ning valmistatakse trükiseid noortele. Piimaprogrammi läbiviimist rahastavad Euroopa Komisjon, Maaeluministeerium ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

Kino Artis asub Tallinnas Solarise keskuses, Estonia pst 9. Multilaeka filmikava leiab http://www.kino.ee/Event/3657/.

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.