Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädalavahetusel ootab lapsi Kristiines tasuta ponisõit (2015-12-26 01:53:46)


Löwenruh pargis avati sellel aastal esmakordselt Kristiine linnaosa päkapikumaja, kus võtab lapsi vastu Jõuluvana. Sellel nädalavahetusel kohtub Jõuluvana lastega laupäeval ja pühapäeval, 26.-27.12 kella 12-15. Lisaks on lastel kohapeal võimalik tasuta sõita ka ponidega.

„Möödunud nädalal käis Jõuluvanal külas väga palju lapsi! Paistab, et meie otsus esmakordselt Jõuluvana maja Kristiines avada leidis elava toetuse meie elanike seas. Kutsume ka sellel nädalavahetusel kõiki Kristiine elanikke ja linnaosa külalisi koos lastega Löwenruh parki kohtuma Jõuluvanaga, sellel korral on lisaks ka võimalus tasuta sõita ponidega. Loodame koos teiega tekitada jõulumeeleolu vaatamata sellele, et ilmad on pigem suvised kui talvised,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev.

Oma uusaasta soovid saavad lapsed koos vanematega postitada päkapikumaja postkasti. Samuti saavad lapsed lugeda luuletusi, laulda, tantsida. Jõuluvanal on lastele väikesed üllatused.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.