Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-05 13:11:43)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (üks eluruumidest ja viis sõidukitest). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli üks. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada üheksa inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 20. Väärtegusid registreeriti 283. Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

4. detsembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris põhjustas 47-aastane naine füüsilist valu 48-aastasele mehele.

Vargus

4. detsembril teatati, et Kesklinnas Laia tänaval asuvast hoonest varastati tööriistu. Kahju on 2600 eurot.

Harjumaa

Vargus

4. detsembril teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Rohuneeme teel asuvalt ehitusobjektilt varastati generaator. Kahju on 10 000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Mõisavahe tänava korteris ründas 32-aastane mees oma endist elukaaslast ja talle appi tulnud meest. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et 1. jaanuaril ründas Tartus Võru tänaval tundmatu mees 20-aastast meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 3. jaanuari pärastlõunal kasutas 44-aastane mees Valgas Pärna puiestee eramus oma endise elukaaslase suhtes füüsilist vägivalda.

Juhtumid piiril:

4. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 53-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Naise riiki sisenemine tõkestati ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 38-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ning mehele koostati väärteoprotokoll.

4. jaanuaril saabus Koidula piirpunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Suburban, mida juhtis 51-aastane mees. Kontrollimisel avastati, et sõidukil esineb ohtlik viga-toitesüsteemi leke. Juhil koos sõidukiga lubati riiki siseneda ja suunati erakorralisele tehnoülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

4. jaanuaril teatati, et Tamsalu vallas Vajangu külas murti sisse poodi ja varastati šeif, milles oli sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

4. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Niidu tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati kaks jalgratast ning kalastustarbed. Kahju on 1450 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

4. jaanuaril südaöö paiku varastati Kehtna vallas Kaerepere alevikus Välja tänaval asutuse territooriumilt kaks veoautot Scania koos järelhaagistega. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.