Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Peterburi Metsatehnilise Akadeemia professor räägib maaülikoolis Venemaa metsanduse hetkeseisust (2016-01-05 13:23:36)


Reedel, 8. jaanuaril teeb Peterburi Metsatehnilise Akadeemia professor Andrei Selihovkin Eesti Maaülikoolis ettekande teemal “Forest management and forest pathology in Russian Federation”.
Ettekandes annab Selihovkin lühiülevaate Venemaa metsanduse hetkeseisust ning sealsest metsamajandusest ja metsakaitsest, samuti tuleb juttu invasiivsetest metsakahjuritest ja -patogeenidest Venemaa metsades. Eesti Maaülikooli metsakasvatuse osakonna dotsendi Rein Drenkhani sõnul seondub invasiivsete haiguste ja putukate temaatika selgelt Eestiga, sest mõned nendest on meil levinud või kohe siia levimas.

Professor Andrei Selihovkin oli aastail 2005-2015 Peterburi Metsatehnilise Akadeemia rektor, nüüd sama ülikooli metsakaitse ja jahinduse kateedri juhataja. Andrei Selihovkin tunneb Eestit hästi ja tal on töised kontaktid maaülikooli metsateadlastega.

Ettekannet saab kuulata algusega kell 13.15 Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5, Tartu) auditooriumis 1B27. Ettekanne on inglise keeles.

Allikas: Eesti Maaülikooli 05.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.