Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti toit taas maailma suurimal toidumessil Berliinis (2016-01-14 14:31:29)


15. - 24. jaanuarini on Eesti toiduained taas Berliinis toimuval maailma suurimal põllumajandus- ja toidumessil Rahvusvaheline Roheline Nädal 2016 (Internationale Grüne Woche), kus Eesti on esindatud juba 23. korda. Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldatav pikkade traditsioonidega väljapanek on aidanud luua Eesti kui tõelise toidumaa positiivset kuvandit Saksamaal ja teistel välisturgudel ning juba aastaid rõõmustanud vanu ja uusi messikülastajaid.

„Eesti väljapanek ja pakutavad tooted annavad messikülastajatele selge sõnumi, et Eesti toit on kvaliteetne, naturaalne ja pärineb puhtast loodusest. Toidu pakkumisel rõhutame Eestile tüüpilisi maitseid, mis on pärit meie metsadest, merest ning elurikastelt põldudelt ja rohumaadelt,“ selgitas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja Roomet Sõrmus.

„Pingutused Eesti toidu tuntuse tõstmiseks on vältimatuks eelduseks toiduainete ekspordimahtude suurendamisele. Selliste messide nagu Grüne Woche kaudu on meil võimalik luua Eesti toidule positiivset kuvandit ja rõhutada Eesti kui partneri usaldusväärsust,“ lisas Sõrmus.

Messil osalemist toetavad Maaeluministeerium, E-Piim Tootmine, Estonian Spirit, Põltsamaa Felix, Tartu Mill, Salvest, Kehtna Mõis, Coca-Cola HBC Eesti, Saku Õlletehas, Läätsa Kalatööstus, Chaga, Balsnack, Rõngu Mahl, Auxner, Pure Concepts, Bacula, Liivimaa Lihaveis, Linnamäe Lihatööstus, Tere, Kalev, DGM Shipping, Euroleib, Grüne Fee, Skydesign Studios, Upex LS, Taveco Disain, MTÜ Eesti Maaturism, Kukekaarli Villa.

Lisaks Eesti toidule tutvustatakse Berliinis MTÜ Eesti Maaturismi eestvedamisel ka meie turismivõimalusi. Eesti stendi leiab Berliini messikeskuse hallist 8.2 (stend nr 103). Kümne päeva jooksul külastab messi üle 400 000 inimese. Lisainfot Eesti väljapaneku kohta leiab veebilehelt www.naturlich-estland.eu.

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 14.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.