Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-15 12:16:39)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 39 varavastast kuritegu, seal hulgas üks röövimine ja 27 vargust (viis eluruumidest ja viis sõidukitest). Sõiduki vargusi ja omavolilisi kasutamisi oli üks. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Joobes juhi süül toimus üks inimvigastustega liiklusõnnetus. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati seitse. Väärtegusid registreeriti 261.

Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

14. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Ravi tänaval asuvas haiglas ähvardab 29-aastane mees 31-aastast meest ja 31-aastast naist.

Kehalised väärkohtlemised

14. jaanuaril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris lõi 55-aastane naine 32-aastast meest. Kahtlustatav toimetati jaoskonda.

14. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põigul asuvas korteris lõi 42-aastane mees 38-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi.

Röövimine

14. jaanuaril teatati, et Kristiine keskuse parklas röövis noortegrupp 24- ja 23-aastaselt mehelt üleriided ja telefoni, põhjustades meestele kehavigastusi. Politseile on võimalikud teo toimepanijad teada.

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tuukri tänaval seisnud sõiduautost on varastatud käsitööriistasid. Kahju on täpsustamisel.

Harjumaa

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Harku vallast Tiskre külas on varastatud veoauto lumesahk. Kahju on 1800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

14. jaanuaril sai politsei teate, et Jõgeva vallas Palupera külas varastati talumaja territooriumil seisnud sõiduautolt neli rehvi koos velgedega ja pandi nende asemele tühjad suverehvid. Kahju on 240 eurot.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

14. jaanuaril teatati politseile, et Valgas Pikal tänaval on kaks meest omavahel kaklema läinud. Kannatada saanud 40-aastane mees fikseeris vigastused traumapunktis.

13. jaanuari õhtul sai politsei teate, et Valgas Puiestee tänava korteris lõi joobes 35-aastane naine oma elukaaslast noaga. Kannatanu toimetati haiglasse, tema vigastus ei ole eluohtlik. Naine toimetati esialgu kainenema.

Viljandimaa

Vargus

13. jaanuaril teatati, et Tarvastu vallas Kivilõppe külas varastati koormatäis kasepalki ja koorem kasepaberipuud. Kahju on umbes 3000 eurot.

Võrumaa

Vargus

14. jaanuaril teatati, et Võrus Tartu tänava kaupluses varastas 38-aastane mees kaks kuldketti. Esialgne kahju on 1500 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

14. jaanuaril teatati, et Vasavere külas asuvas puhke- ja spordikeskuses varastati lukustamata riietusruumist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 836 eurot.

14. jaanuaril teatati, et Narvas Rakvere tänaval varastati korterist isiklikku vara. Kahju on 230 eurot. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

14. jaanuaril teatati, et Erras lõhuti garaažiaken ja varastati elektrilisi tööriistu. Kahju on 1958 eurot.

14. jaanuaril teatati, et Narvas Tallinna maanteel lõhuti sõiduauto klaas ja varastati generaator. Kahju on 1000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Avaliku korra raske rikkumine

1. jaanuaril kella 3 paiku löödi Käina alevis Lõokese tänaval parklas 20-aastast meest. Politseile on teo arvatavad toimepanijad teada.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

14. jaanuaril kella 21 paiku löödi Haapsalus Raudtee tänaval korteris omavahelise tüli käigus 44-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 48-aastane mees.

Pärnumaa

Vargus

13. jaanuaril kell 16 avastati, et Tahkuranna vallas Reiu külas on majast varastatud tööriistu, alkoholi ja muid esemeid. Kahju on 451 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
14. jaanuaril kella 15 paiku löödi omavahelise tüli käigus Aespa alevikus 65-aastast naist.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.