Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-20 14:10:27)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 26 varavastast kuritegu, seal hulgas 21 vargust (kaks eluruumidest ja sõidukitest). Tabati kaheksa alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 301.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, avastati kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist, üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

19. jaanuaril teatati, et 24-aastane mees on pidevalt ähvardanud vägivallaga 26-aastast naist.

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Filtri teel asuvas korteris põhjustas 49-aastane mees füüsilist valu 52-aastasele naisele. Mees toimetati jaoskonda.

19. jaanuaril teatati, et Põhja- Tallinnas Kopliranna tänaval asuvas korteris lõi ja ründas terava esemega 75-aastane naine 34-aastast meest, põhjustades tervisekahjustusi. Kahtlustatav peeti kinni.

19. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris tekkis konflikt 32-aastase ja 51-aastase mehe vahel.

Vargused

19. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Raua tänaval asuvas maja hoiukohast on varastatud jalgratas ning golfi- ja motovarustust. Kahju on täpsustamisel.

19. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Paldiski maanteel seisnud sõiduautost on varastatud sularaha, dokumendid ja teisi esemeid. Kahju on 1100 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. jaanuaril teatati, et Maardus Mäeotsa tänaval asuvas korteris põhjustas 32-aastane mees füüsilist valu ja tervisekahjustusi 29-aastasele naisele. Mees toimetati jaoskonda.

Vargus

19. jaanuaril teatati, et Kose vallas Tammiku külas asuvast talust on varastatud ahi, diivan ja muid esemeid. Kahju on 2700 eurot.

Juhtum piiril

19. jaanuari õhtul saabusid Moskvast Tallinna kaks India Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad asjakohased dokumendid. Mehele ja naisele väljastati sisenemiskeeld ja nende viisad tunnistati kehtetuks ning nad ootavad tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

18. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Laia tänava meelelahutustasutuse juures ründas 24-aastane mees taksojuhti olles eelnevalt baaris tekitanud käevigastuse 27-aastasele naisele. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

19. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Volvo, mida juhtis 50-aastane mees. Kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid selle salongist kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldav seade. Seade võeti ära ning juht sisenes riiki.

19. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti 28-aastane Kasahstani kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et talle väljastatud ühekordne viisa on juba ära kasutatud ja seega puudub tal seaduslik laus riiki sisenemiseks. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

19. jaanuaril teatati, et Tapal Rakvere teel varastati kinnisel territooriumil seisvatelt veokitelt diiselkütust 450 liitrit.

19. jaanuaril teatati, et Vinni vallas Suigu külas varastati ekskavaatorist kaks akut ja kütusepump. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

19. jaanuaril varastati Narvas Kreenholmi tänaval asuvast spordiasutusest mobiiltelefonid iPhone ja HTC. Kahju on 1050 eurot.

19. jaanuaril teatati, et Avinurme vallas Kõveriku külas murti sisse eramajja ja varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.