Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 4. nädala eelinfo (2016-01-25 06:06:06)

Esmaspäev, 25. jaanuar

· Kantsler Ants Noot ja õigusosakonna juhataja Marika Kairjak osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse ministeeriumi 2016. aasta õigusloome kava.

· 25.-27. jaanuarini viibib Eestis ametlikul visiidil Ukraina Riikliku Kalaameti delegatsioon, kes kohtub Maaeluministeeriumi ja Keskkonnainspektsiooni esindajatega. Visiidi käigus arutatakse koostöövõimalusi ja Eesti kogemust kalanduse järelevalvesüsteemi ja kalapüügiandmete elektroonilise registreerimise süsteemi ülesehitamisel.

Teisipäev, 26. jaanuar

· Minister Urmas Kruuse osaleb Tartumaal, Märjal Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldataval Lihafoorumil.

· Kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome kohtub Riias Läti kalandusadministratsiooniga, et arutada kalapüügipiiranguid Liivi lahel.

Kolmapäev, 27. jaanuar

· Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda, loomatervishoiu, loomakaitse ja söötade osakonna juhataja Maarja Kristian ja Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja asetäitja Pille Tammemägi osalevad 27.-29. jaanuarini Poolas, Białowieżas toimuval Baltimaade ja Poola veterinaarametite juhtide kohtumisel, kus arutatakse põhiküsimusena seakatku leviku tõkestamise võimalusi.

· Kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osaleb Brüsselis toimuval kohtumisel Euroopa Liidu kalanduse kontrollimääruse rakendamise teemal.

Neljapäev, 28. jaanuar

· Minister Urmas Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 29. Jaanuar

· Minister Urmas Kruuse on visiidil Kihnu saarel, kus kohtub Kihnu ja Manija rahvaga, et arutada maaelu ja kalandusega seotud küsimusi.



Allikas: Maaeluministeerium eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.