Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-01-25 17:30:31)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 148 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 59 varavastast kuritegu, seal hulgas 48 vargust (kümme eluruumidest ja neli sõidukitest). Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati 69 alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Väärtegusid registreeriti 593.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

22. jaanuaril teatati, et Mustamäel Tammsaare teel asuvas kaupluses ähvardas 40-aastane mees noaga 22-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

Kehalised väärkohtlemised

22. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas hoones toimus konflikt 44-aastase ja 42-aastase naise vahel.

22. jaanuaril teatati, et Pirital Randvere teel asuvas majas toimus konflikt kahe mehe vahel, mille käigus sai vigastada 82-aastane mees.

23. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Roseni tänaval lõid võõrad inimesed 23-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

23. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 57-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei toimetas mehe jaoskonda.

23. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas toimus konflikt 38-aastase ja 40-aastase mehe vahel.

24. jaanuaril teatati, et Mustamäel Sõpruse puisteel ründas 25-aastane mees 20-aastast naist ja 21-aastast meest, põhjustades neile tervisekahjustusi. Kahtlustatav peeti kinni.

24. jaanuaril teatati, et Haaberstis Astangu tänaval lõi naaber 36-aastast meest.

24. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval asuvas majas ründas alkoholi tarbimise käigus tuttav 48-aastane naine terariistaga 51-aastast meest, põhjustades talle kehavigastusi. Politsei pidas naise kinni.

Vargused

22. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Kärberi tänaval seisnud sõiduautost on varastatud navigatsiooniseade, automakk ja tööriistakast. Kahju on 1600 eurot.

23. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuvast korterist varastati televiisor ja ehteid. Kahju on 3000 eurot.

23. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Pronksi tänaval asuvas korterist varastas võõras naine peo järgselt sülearvuti, käekella ja teisi esemeid. Kahju on 4000 eurot.

23. jaanuaril teatati, et Nõmmel Olevi tänaval asuvast majast on varastatud sularaha ja ehteid. Kahju on täpsustamisel.

24. jaanuaril teatati, et Tallinna sadamas seisnud laevalt varastati rahakott sularahaga. Kahju on 1500 eurot. Kahtlustatav peeti kinni.

24. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvast korterist on varastatud käekellasid, erinevaid elektroonikatarvikuid ja teisi esemeid. Kahju on 1400 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine

24. jaanuaril teatati, et Jõelähtme vallas Iru külas ähvardas 40-aastane mees 65-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

23. jaanuaril teatati, et Maardus Nurga tänaval lõi võõras noorem mees 34-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

24. jaanuaril teatati, et Keilas Tuula tänaval ründas 35-aastane mees 38-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politseile on võimalik ründaja teada.

Vargus

22. jaanuaril teatati, et Saue vallas Laagris Veskitammi tänaval asuvast kauplusest üritas 50-aastane mees varastada viina. Politsei pidas mehe kinni.

Juhtum piiril

23. jaanuari hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama 65-aastane Venemaa kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta ootab tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

22. jaanuaril sai politsei teate, et Jõgeval Rohu tänava korterist varastati 47-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Samsung. Kahju on 229 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

22. detsembril teatati politseile, et Kanepi vallas Põlgaste külas lõi tuttav mees 27-aastast meest. Kannatanu toimetati haiglasse.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

22. jaanuaril sai politsei teate, et Tartus Pikal tänaval ähvardati naaberkorteris lärmavaid isikuid korrale kutsuma läinud meest relvataolise esemega. Politsei tuvastas, et tegu oli õhkrelvaga ning toimetas lärmanud 38-aastase mehe esialgu kainenema.

23. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Anne tänaval toimus kaklus, mille käigus lõid 31- ja 29-aastane mees tuttavat meest kurikaga ning ründasid ka kahte kaklust lahutama tulnud mees. Politsei võttis kurika hoiule ja pidas ründajad kahtlustatavana kinni. Kiirabi toimetas ühe viga saanud mehe traumapunkti.

Juhtumid piiril

22. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW, mida juhtis 39-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sellel on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Juhile määrati rahatrahv ja ta suunati Venemaa Föderatsiooni.

24. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 32-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema mitmekordne viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naine saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF, mida juhtis 29-aastane mees. Veoki kontrollimisel avastati, et selle kabiinis puuduvad turvavöö pandlad. Veok koos haagisega suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril tungiti Vihula vallas asuvas mõisas kallale 36-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril löödi Sillamäel Viru tänaval asuvas meelelahutusasutuses 24-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

22. jaanuaril teatati, et Narvas Vesiroosi tänaval murti sisse suvilasse ja varastati tööriistu ning muud vara. Kahju on 400 eurot.

22. jaanuaril teattai, et Kohtla-Järvel Torujõe tänaval asuvast korterist varastati tahvelarvuti, sülearvuti, mobiiltelefon ja muud vara. Kahju on 1300 eurot.

22. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Torujõe tänaval parkinud sõiduautost varastati televiisor ja muud vara. Kahju on 250 eurot.

24. jaanuaril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast kauplusest toiduaineid ja riideid. Kahju on 330 eurot.

24. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Käva tänaval lõhuti eramu aknaklaas ja varastati riided, meenemündid, triikraud ning käekell. Kahju on 250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

23. jaanuaril kella 14 paiku avastati, et Haapsalus Niine tänaval on asutuse ruumidest varastatud televiisor Samsung. Kahju on 565 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril kella 10 paiku löödi Audru vallas Lindi külas 23-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril kella 6 paiku löödi Märjamaa alevis korteris 21-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Asja omavoliline kasutamine

23. jaanuaril kella 19 paiku varastati Raplas Mahlamäe tänaval maja eest sõiduauto Mazda, mille omanik oli jätnud töötava mootoriga valveta. Sõiduk leiti kella 23 paiku Rapla ringtee 2 kilomeetrilt kraavist.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.