Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-04 17:50:23)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövimist, 23 vargust (viis eluruumides ja neli sõidukitest), kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kaks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati neli alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 337.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

2. veebruaril teatati, et Kristiines Kannikese tänaval asuvas korteris ründas tuttav 32-aastane mees 24-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. veebruaril teatati, et Paldiskis Rae tänaval on 43-aastane mees löönud korduvalt 50-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi.

3. veebruaril teatati, et Loksal Lasteaia tänaval asuvas korteris lõi 61-aastane mees 44-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

3. veebruaril teatati, et Jõelähtme vallas Kallavere külas asuvast kuurist on varastatud mootorsaag. Kahju on 385 eurot.

Juhtum piiril

3. veebruari õhtul saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kes soovis edasi lennata Norrasse. Mehel puudusid tagasilennupiletid, hotellibroneering ning elatusvahendid Norras viibimiseks. Ukrainlasele väljastati sisenemiskeeld ja ta ootab tagasilendu Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

3. veebruaril sai politsei teate, et Põlvas Uuel tänaval lasi tundmatu mees 66-aastasele naisele näkku pisargaasi põhjustades sel viisil naisele füüsilist valu.

Vargus

2. veebruaril avastati, et Räpina vallas Tooste külas murti sisse talumajja ja varastati ahi, külmkapp ja hüdropump. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused

3. veebruaril teatati politseile, et Tartus Tehase tänaval murti sisse keldriboksi ja varastati nurklihvmasin, ketassaag, tikksaag, muid tööriistu ja talveriideid. Kahju on kokku 6575 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. veebruaril teatati politseile, et Otepää vallas Nüpli külas tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus tüli 37-aastase naise ja tuttava samaealise mehe vahel, mille käigus viimane naist ründas. Politsei toimetas naise koju.

Võrumaa

Vargus

2. veebruaril avastati, et Mõniste vallas Vastse-Kuuste külas tungiti sisse talumajja ja varastati pliidiraud, pliidiuks, nurklihvija ja muid esemeid. Kahju on 510 eurot.

Juhtumid piiril

3. veebruaril teatati Mehikoorma teenistuskohta, et Piirissaarel vajab erakorralist meditsiinilist abi keskealine mees ja kiirabibrigaadi saarele pääsemiseks on vaja hõljuki abi. Hõljuk koos meedikutega liikus saarele ning koos meedikute ja patsiendiga tagasi Mehikoorma teenistuskohta. Kiirabibrigaad toimetas mehe edasi haiglasse.

3. veebruaril pidasid Piusa kordoni piirivalvurid Kaarsilla-Petseri maanteel kinni veoki DAF, milles viibis sõidu ajal kolm inimest ehkki valmistaja poolt on sõidukisse lubatud koos juhiga kaks reisijat. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ja sõiduk suunati erakorralisele ülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

3. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleel murti sisse sõiduautosse ja varastati kaks võsalõikurit. Kahju on 1800 eurot.

3. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleel asuvas ühiselamus varastati kaks mobiiltelefoni, tualettvesi ja rohud. Kahju on 280 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus

3. veebruaril kella 8 paiku avastati Pärnus Tallinna maanteel, et asutuse territooriumilt on varastatud sõiduki detaile. Kahju suurus on 500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.02.2016 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.