Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 6. nädala eelinfo (2016-02-08 00:06:52)

Esmaspäev, 8. veebruar

- Algusega kell 16.20 avatakse Loodusmuuseumi hoovis Valgusfestivali eestvedamisel ilmastikukindlas vitriinis ahvi jääskulptuur, et tähistada idamaade uusaasta algust. Kell 18.00 kõneleb ahvidest Aleksei Turovski.

Teisipäev, 9. veebruar

- Algusega kell 12.30 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a) Keskkonnainspektsiooni ja Keskkonnaministeeriumi ühine pressikonverents, kus antakse ülevaade 2015. aasta keskkonnajärelevalve tulemustest ning tutvustatakse ka Keskkonnainspektsiooni eelseisva aasta prioriteete. Sõna saavad minister Marko Pomerants ja Keskkonnainspektsiooni peadirektor Peeter Volkov.

Kolmapäev, 10. veebruar

- Algusega kell 11 tutvustatakse Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a) uuringut selle kohta, kui palju ja miks tekib Eesti kaubandus- ja toiduainetööstusettevõtetes toidujäätmeid. See on järg eelmise aasta alguses valminud uuringule, milles võeti luubi alla majapidamistes ja toitlustusasutustes tekkivad toidujäätmed. Uuringu tulemusi tutvustavad Keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna juhataja Peeter Eek ning Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse vanemteadur Harri Moora.
 

- Tallinnas toimub KIKi infopäev, mis on suunatud struktuuritoetuste 2014-2020 perioodi ÜF meetme "Veemajandustaristu arendamine" I avatud taotlusvooru toetuse andmise tingimuste tutvustamisele.


Neljapäev, 11. veebruar

- Algusega kell 17.30 kuuleb Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias Metsamoorilt Irje Karjuselt ravimtaimede tarkusi.

- Algusega kell 13 toimub Keskkonnaameti korraldatav võõr- ja probleemliikide infopäev Pärnu Keskraamatukogu suures saalis (Akadeemia 3, Pärnu).
 

Reede, 12. veebruar

- Reedel toimub RMK viies teadusseminar toimub Tartus Heino Elleri nimelise muusikakooli Eduard Tubina nimelises saalis (Lossi 15). Tutvustamisele tulevad RMK rahastatavate rakendusuuringute ja teadustööde tulemused. Lisaks annavad oma teadustööst ülevaate doktorandid ning looduskaitseliste rakendusuuringute läbiviijad.

- Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt osaleb Pariisis toimuval EL kõrgetasemelisel kliimamuutuste alasel kohtumisel. Kohtumise eesmärk on arutada Pariisi kliimaleppe rakendamise aspekte.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Tartumaal toimuval merikotka vabaks laskmise aktsioonil.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.