Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uues e-PRIAs on nüüdsest avatud volituste haldamise teenus (2016-02-10 01:20:19)


PRIA uues iseteeninduskeskkonnas ehk uues e-PRIAs (https://epria.pria.ee/epria2/#/login) on nüüdsest klientidele avatud volituste andmise, olemasolevate volituste muutmise ja lõpetamise teenus.

Iga eelnimetatud tegevus registreeritakse dokumendina PRIA dokumendihaldussüsteemis.

Iseteeninduskeskkonnas antavad volitused kehtivad ka elektrooniliste- ja paberdokumentide esitamisel ning vahetus suhtluses. Elektrooniliselt või paberdokumendina esitatud volitused kehtivad samuti PRIA uues iseteeninduskeskkonnas.

Oluline on teada, et vana e-PRIA (https://epria.pria.ee/epria/) kasutusõigused ei laiene uue PRIA iseteeninduskeskkonnale ja vastupidi.

Kõik volitustega seotud teenused on uues e-PRIAs menüüriba „Esindusõigused“ all.

Esindusõigusteni jõudmiseks tuleb pärast sisselogimist esmalt valida klient, keda soovite esindada.

Automaatselt saavad esindusõiguse kõik PRIA kliendiks registreerunud äriühingu juhatuse liikmed, kelle kohta ei ole Äriregistrisse märgitud erisust.

Võimalik on anda kasutajale täielikud või osalised volitused. Täielikud volitused (sh Äriregistrist automaatselt saadud esindusõigused) annavad esindusõiguse kliendi esindamiseks PRIA-ga seotud kõikides toimingutes. Osalised volitused annavad õiguse esindada kliendi määratud volitusgruppide või nende alamgruppide ulatuses.

Konkreetse toetustaotluse peale saab klient valida volitatud esindajaks taotluse menetlemisel (isik kellega PRIA konkreetse taotluse menetlemise raames esmajärjekorras ühendust võtab) edaspidi ainult isikuid, kellel on seadusjärgsed esindamise õigused või antud volitused taotleja esindamiseks.

Küsimuste korral palume pöörduda registrite osakonna infotelefonil 731 2311 või e-posti aadressil kliendiregister@pria.ee

Allikas: PRIA.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.