Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-12 20:59:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, sealhulgas 30 vargust (üks eluruumidest ja üheksa sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kolm alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 250 väärtegu.

Piiril avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris põhjustas tuttav 30-aastane mees füüsilist valu 51-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas hotellitoas lõi mees 56-aastast meest. Politsei pidas teo arvatava toimepanija kinni.

Vargused

11. veebruaril teatati, et Kristiines Spordi tänaval seisnud sõiduautolt on varastatud esituled. Kahju on ligi 2000 eurot.

11. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kihnu tänaval seisnud sõiduautolt on varastatud esituled. Esialgne kahju on üle 2000 euro.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 12. veebruari varastati Tartumaal Ülenurme vallas eramu hoovilt BMW X5 XDRIVE ühes selles olnud erinevate esemetega. Kahju on umbes 95 000 eurot. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavad kolm meest kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. veebruaril teatati, et Rakvere vallas Lasila külas Põhja tänaval tungiti kallale 41-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11.veebruaril teatati, et Narvas Rahu tänaval tungiti kallale 29-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus

11. veebruaril kell 13.30 avastati, et Koonga vallas Koonga külas on hoonest varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahju on 1040 eurot.

Järvamaa

Vargus

10. veebruaril kell 14.00 avastati, et Albu vallas Albu külas on kõrvalhoonest varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahju on 215 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.