Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-02-15 23:11:47)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 168 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 64 varavastast kuritegu, sealhulgas 54 vargust (11 eluruumidest ja neli sõidukitest) ja kuus sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 14 inimest. Tabati 54 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 702 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti viis euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks viisaeeskirja rikkumine, riigipiiri ebaseaduslik ületus ja piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. veebruaril teatati, et Kesk-Sõjamäe tänaval löödi 32-aastast meest. Lööja on politseile teada.

12. veebruaril teatati, et Rävala puiestee korteris kasutati füüsilist vägivalda 54-aastase naise suhtes. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

12. veebruaril teatati, et Sõle tänaval asuvas korteris rünnati 69-aastast meest. Lööjad on politseile teada.

12. veebruaril teatati, et K. Kärberi tänaval asuvas korteris löödi peretüli käigus 32-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

12. veebruaril teatati, et Viru tänaval löödi 36-aastast meest.

12. veebruaril teatati, et Ravi tänaval löödi 32-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

13. veebruaril teatati, et Lasnamäel asuvas korteris lõid tundmatu naine ja mees 19-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi.

13. veebruaril teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees 33-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni

13. veebruaril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas ööklubis ründas joobes 42-aastane mees 25-aastast turvameest. Politsei pidas mehe kinni.

13. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval lõid kolm tundmatut meest 29-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu.

13. veebruaril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris lõi 45-aastane mees 39-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

13. veebruaril teatati, et Kristiines Liimi tänaval asuvas majas põhjustas 32-aastane mees tervisekahjustusi 23-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval asuva maja ees lõid takso taga seisnud sõiduautost väljunud mees ja naine 55-aastast taksojuhti, põhjustades talle tervisekahjustusi.

14. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Nisu tänaval asuvas korteris tekkis konflikt omavahel tuttavate 33-aastase naise ja 41-aastase naise vahel. Osapooled tekitasid teineteisele tervisekahjustusi.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuva baari ees lõi turvamees 29-aastast meest.

14. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvas söögikohas lõid tuttavad 36- ja 38-aastased mehed 35-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas ründajad kinni.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval toimus konflikt tuttava 34-aastase mehe ja 29-aastase naise vahel. Naisele füüsilist valu põhjustanud meest toimetati jaoskonda.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval asuvas korteris toimus konflikt 32-aastase naise ja 47-aastase mehe vahel.

14. veebruaril teatati, et Kristiine keskuse parklas lõi tüli käigus 40-aastane mees 23-aastast meest.

15. veebruaril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuvas söögikohas lõi tundmatu mees 28-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

Vargused

12. veebruaril teatati, et Sipelga tänava korterisse murti sisse ja varastati ehteid, kellasid, fotoaparaadid ja kasukas. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 4000 eurot.

12. veebruaril teatati, et Vesilennuki tänaval pargitud purjelaevalt varastati laevatrapp väärtusega 2000 eurot.

13. veebruaril teatati, et Nõmmel Hiiu-Suurtüki tänaval asuvast eramust on varastatud sülearvuti ja ehteid. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 3600 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

13. veebruaril teatati, et Kristiines Siidisaba tänaval kõnnib relvataolise esemega mees. Politsei pidas kinni 30-aastase mehe.

Harjumaa

Vargus

13. veebruaril teatati, et Viimsi alevikus Nelgi teel asuvast hoonest on varastatud erinevaid tööriistu, sealhulgas ketaslõikur ja segutrell. Esialgne kahju on 3000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. veebruaril teatati, et Tähtvere vallas Vorbuse külas varastati puukuurist roheline ATV Kawasaki. Kahju on selgitamisel.

12. veebruaril sai politsei teate, et Ülenurme vallas Ülenurme alevikus varastati parklas seisnud lukustamata sõiduauto Nissan, mis hiljem avariilisena leiti. Avarii teinud isik põgenes sündmuskohalt, sõiduk teisaldati.

Valgamaa

Vargus

12. veebruaril sai politsei teate, et Valgas Laia tänava lukustatud korterist varastati 250 eurot.

Juhtumid piiril

12. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 45-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa on ajaliselt kehtetu. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto UAZ, mida juhtis 33-aastane mees. Isiku dokumentide kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema viisa on ajaliselt kehtetu ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale väikebuss Renault, milles viibinud reisijatest ühel oli viisa ajaliselt kehtetu. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

12. veebruaril teatati, et Sõmeru vallas Uhtnas murti sisse sõiduautosse ja varastati tahvelarvuti ning pardakaamera. Kahju on 330 eurot.

14. veebruaril teatati, et Rägavere vallas Lavi külas murti sisse eramaja kuuri ja varastati murutraktor. Kahju on 1533 eurot.

14. veebruaril teatati, et Tapa vallas Saiakopli külas murti eramusse ja varastati televiisor ning sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. veebruaril teatati, et Narvas Puškini tänava korteris tungiti kallale 49-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

12. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Ritsika tänaval kallale 33-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

13. veebruaril tungiti Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses kallale 56-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

13. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Maleva tänaval trepikojas kallale 31-aastasele mehele.

14. veebruaril tungiti Narvas Rahu tänava korteris kallale 32-aastasele naisele, Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

12. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel varastati veoauto järelhaagis koos lihatoodetega. Kahju on 10 500 eurot.

12. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuvast ametiruumist varastati arvutimonitor ja protsessor. Kahju on selgitamisel.

12. veebruaril varastati Jõhvis Jaani tänaval asuvast eramust meeste käekell. Kahju on 3000 eurot.

14. veebruaril teatati, et Narvas Rahu tänaval murti sisse firma territooriumil olevatesse siseruumidesse ja varastati isiklikku vara. Kahju on 2806 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

13. veebruaril kell 00.54 löödi Martna vallas hoones omavahelise tüli käigus 36-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

12. veebruaril kell 19.31 löödi Hanila vallas majas omavahelise tüli käigus 62-aastast naist. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

12. veebruaril seni teadmata kellaajal löödi Kohila alevis 50-aastast meest. Kahtlustatavana on kinni peetud 37-aastane mees.

13. veebruaril kella 23 paiku löödi Kohila alevis Jaama tänaval asutuse ruumides 50-aastast meest. Kahtlustatavana on kinni peetud 47-aastane mees.

14. veebruaril kell 4 löödi Raplas omavahelise tüli käigus 33-aastast naist. Teo arvatav toimepanija 31-aastane mees, on politseile teada.

Vargused

10. veebruaril kell 11 avastati, et Kohila alevis Kooli tänavalt korterist on varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahtlustatavana on kinni peetud 28-aastane mees. Kahju on 970 eurot.

14. veebruaril kell 15 avastati Kohila vallas Vilivere külas Koidu tänaval, et hoonest on varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahju on 1400 eurot.

Pärnumaa

Vargus

13. veebruaril kell 4.33 varastati Pärnus Papiniidu tänaval korterist eraisikutele kuuluvaid esemeid. Esialgne kahju suurus on 209 eurot, kuid kahju täpse suuruse teeb kindlaks menetlus.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.