Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-16 17:47:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 36 vargust (kolm eluruumides ja kaheksa sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kolm inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai kannatada kolm inimest. Tabati 21 alkoholijoobes juhti ning registreeriti 363 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning avastati üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. veebruaril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval ründas tuttav naine 54-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu.

15. veebruaril teatati, et Kristiines Rivi tänaval asuvas korteris lõi tuttav 25-aastane mees 21-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi.

Vargused

15. veebruaril teatati, et Kesklinnas Sauna tänaval asuvast ehitusobjektilt on varastatud elektritööriistu. Kahju on 3000 eurot.

15. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Vihuri tänaval seisnud sõiduautost on varastatud suusavarustust. Kahju on 1420 eurot.

15. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kesk-Sõjamäe tänaval seisnud sõiduautost on varastatud käekott ja nutitelefon. Kahju on 1170 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. veebruaril teatati, et Maardus Nurga tänaval lõi tundmatu mees 25-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

15. veebruaril teatati, et Keilas Keskväljakul asuvas söögikoha tualetis lõi mees 27-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

Vargused

15. veebruaril teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Tammepõllu teel seisnud sõiduautost varastati kaks kompressorit. Kahju on 700 eurot.

15. veebruaril teatati, et Jõelähtme külas Kiriku teel seisnud sõiduautost on varastatud kõlarid ja teised esemed. Kahju on 300 eurot.

Röövimine

15. veebruaril teatati, et Maardus Nurga tänaval ründas tuttav mees 24-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Mees röövis kannatanult konflikti järgselt kümme eurot.

Juhtumid piiril

15. veebruaril andsid turvatöötajad Vanasadama A-terminalis Tallinna kordoni piirivalvuritele üle kaks Soome kodanikku, kes omasid tsiviilkäibes keelatud külmrelvi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

15. veebruari hommikul avastati, et öö vältel on sisse murtud Ülikooli tänaval kohvikusse ning varastatud kassast 95 eurot. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 29-aastane mees.

Juhtum piiril

15. veebruari õhtul takistasid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis sissesõidu veoautol Volvo, kuna masina haagise survepaagi metallkinnitused olid roostetanud ning kinnitatud koormarihmadega. Et tegu oli ohtliku rikkega, ei lubatud sõidukit Eestisse, vaid suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. veebruaril tungiti Tamsalus Kandle tänaval kallale 30-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

15. veebruaril teatati, et Rakveres F.G Adoffi tänaval asuvast korterist varastati kuldkett ja tahvelarvuti. Kahju on 500 eurot.

15. veebruaril teatati, et Rakveres Lembitu tänaval varastati sõiduautolt neli velge koos rehvidega. Kahju on 900 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. veebruaril tungiti Jõhvis Puru teel kallale 30-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

15. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel L.Koidula tänaval kallale 73-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

15. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Altserva tänaval tungiti sisse garaažiboksi ja varastati kummipaat. Kahju on 1200 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril kell 1.30 löödi Paides Pärnu tänaval 35-aastast meest.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

15. veebruaril kell 22.30 löödi Haapsalus Lihula maanteel korteris 42-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa


Avaliku korra raske rikkumine

13. veebruaril kella 4 paiku löödi Pärnus Hommiku tänaval omavahelise tüli käigus 20-aastast meest.

Kehaline väärkohtlemine

15. veebruaril kella 13 ajal löödi Pärnus Mai tänaval korteris omavahelise tüli käigus 21-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

14. veebruaril kell 1.26 avastati, et Tõstamaal Varbla tänaval on asutuse ruumides varastatud eraisikule kuuluv mobiiltelefon. Kahju on 298 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.