Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-17 15:48:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (kuus eluruumidest ja neli sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Tabati kolm alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 284 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Ähvardamine

16. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris ähvardas tuttav 31-aastane mees 67-aastast naist ja 61-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Kehalised väärkohtlemised

16. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kotzebue tänaval lõi tundmatu mees 33-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuva maja ees tõukas ja lõi joobe tunnustega 33-aastane mees 33-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas ründaja kinni.

16. veebruaril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris löödi 19-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Killustiku tänava parklas tekkis konflikt 56-aastase ja 33-aastase mehe vahel. Politseinikud toimetasid mehed jaoskonda.

Vargused

15. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvas restoranist varastati õlakott koos sülearvuti ja teiste esemetega. Kahju on 1720 eurot.

16. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuvast ehitusobjektilt varastati trelle ja käsiketassaag. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril teatati, et Kuusalu vallas Kolga alevikus toimus alkoholi tarvitamise käigus konflikt 28-aastase mehe ja 29-aastase naise vahel.

Vargus

16. veebruaril teatati, et Maardu linnas Veriheina teel asuvast eramust on varastatud erinevaid riideesemeid, ehteid ja tehnikat. Esialgne kahju on 5240 eurot.

Juhtum piiril

16. veebruari hommikul saabusid Moskvast Tallinna lennujaama kaks Venemaa kodanikku. Kontrollimisel selgus, et mehe ja naise taotletud viisad ei vasta reisi tegelikele eesmärkidele ning neile koostati sisenemiskeelud. Nad ootavad non-Schengeni alal tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

16. veebruaril sai politsei teate, et Valgas Kungla tänava lasteaias varastati 64-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon Sony. Kahju on 448 eurot.

Juhtum piiril

16. veebruaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 52-aastane naine, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtivuse kaotanud. Naise riiki sisenemine tõkestati ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 83-aastane naine, kelle viisa ei olnud veel ajaliselt kehtima hakanud. Naise riiki sisenemine tõkestati ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril tungiti Sillamäel Geoloogia tänaval tungiti kallale 58-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

16. veebruaril teatati, et Iisakus Tiigi tänaval lõhuti sõiduautol kolm aknaklaasi ja varastati bassikõlar. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju kokku on 430 eurot.

16. veebruaril teatati, et Kukrusel Lehe tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati kummipaat ning auto valuveljed. Kahju on 3243 eurot.

16. veebruaril teatati, et Narvas Vihma tänaval varastati eramust tööriistu. Kahju on 540 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine

16.veebruaril kella 1 paiku löödi Pärnus omavahelise tüli käigus 28-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

14.veebruaril kell 16.30 löödi Tori vallas omavahelise tüli käigus 49-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.