Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-02-22 22:49:52)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 164 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 54 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövimist, 36 vargust (seitse eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 53 alkoholi- ja viis narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 660 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti kolm euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu. Avastati kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni kolm inimest) ning avastati kaks salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris lõi 54-aastane naine 52-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

19. veebruaril teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänaval asuvas hoones põhjustas 45-aastane mees füüsilist valu 55-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

19. veebruaril teatati, et Lasnamäel Vilisuu tänaval asuvas korteris lõi tuttav 29-aastane mees 36-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

20. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval lõi tundmatu mees 31-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse läbivaatuseks.

20. veebruaril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval toimub kaklus mitme mehe vahel. Kiirabi toimetas kaks inimest haiglasse läbivaatuseks.

20. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pikri tänaval asuvas korteris põhjustas tuttav 48-aastane terava esemega tervisekahjustuse 55-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

20. veebruaril teatati, et Kesklinnas Asula tänaval asuvas kortermaja trepikojas lõi 22-aastane mees 25-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

20. veebruaril teatati, et Haaberstis Kilde tänaval asuvas majas lõi 18-aastane naine 22-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei toimetas naise jaoskonda.

20. veebruaril teatati, et Nõmmel Liiva tänaval asuvas korteris lõi 68-aastane mees 66-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

21. veebruaril teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval asuvas klubis toimus konflikt 35-aastase mehe ja turvatöötajate vahel.

21. veebruaril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas klubis ründas alkoholijoobes 55-aastane mees 27-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei toimetas mehe jaoskonda.

21. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas korteris lõi tuttav 30-aastane mees korduvalt 30-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politseile on teo toimepanija teada.

21. veebruaril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris lõi tuttav 22-aastane mees 22-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

21. veebruaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 22-aastane mees 19-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

22. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tondi tänaval lõi tuttav mees 27-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

Vargused

19. veebruaril teatati, et Kesklinnas Lootsi tänaval seisnud sõiduautost on varastatud käekotid, mobiiltelefon ja teised esemed. Esialgne kahju on 1080 eurot.

20. veebruaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval seisnud sõiduautolt on varastatud tagumine varurehv ja ilukilbid. Lisaks on sõidukit kahjustatud. Esialgne kahju on 2000 eurot.

20. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvas hotellist varastati 58-aastaselt mehelt sularaha. Kahju on 2000 eurot.

Röövimine

19. veebruaril teatati, et Kesklinnas Hobujaama tänaval röövisid kolm tundmatut meest käekella müüa soovinud 26-aastaselt mehelt käekella. Esialgne kahju on 150 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

19. veebruari pärastlõunal teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel asuvas kasiinos ähvardas relvaga 57-aastane mees teist klienti. Teised kliendid võtsid mehelt relva ning politsei pidas mehe kinni.

Omavoliline sissetung

21. veebruaril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval on korterisse sisse murtud.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus põhjustas 32-aastane mees füüsilist valu 29-aastasele naisele. Politsei toimetas mehe jaoskonda.

20. veebruaril teatati, et Kose vallas Oru külas lõid kaks tuttavat meest 25-aastast ,eest. Politsei pidas kinni 52-aastase mehe.

Vargused

19. veebruaril teatati, et Viimsi vallas Pärnamäe külas asuvast ehitussoojakust on varastatud akutrelle, betoonilihvija, ketassaag ja teisi elektritööriistu. Esialgne kahju on 5550 eurot.

19. veebruaril teatati, et Kuusalu alevikus on sisse murtud ettevõte territooriumile ning on varastatud gaasiballoone. Esialgne kahju on 555 eurot.

Juhtumid piiril

18. veebruari hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Pakistani kodanik. Kontrollimisel selgus, et mehel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning talle väljastati sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Kell 20.45 lahkus mees lennukiga Moskvasse.

18. veebruari õhtul saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viisa tunnistati kehtetuks ning ta ootab tagasilendu Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Röövimine

21. veebruaril teatati politseile, et Saare vallas Pällu külas sisenes tundmatu maski kandev mees akna kaudu elumajja ning rünnates majas viibinud 78-aastast meest gaasiga röövis majast 115 eurot.

Tartumaa

Vargus

22. veebruaril sai politsei teate, et Tartu vallas Tila külas murti sisse hoonesse ning varastati võsalõikur. Kahju on 500 eurot.

Süüteokatse

22. veebruaril teatati politseile, et Tartus Filosoofi tänaval püüdis 68-aastane mees varastada lukustatud jalgratast Minerva. Tänu tähelepanelike kodanike kohesele reageerimisele ja politseile juhtunust teatamisele jõudis politseipatrulli kiiresti sündmuskohale ja kuritegu jäi sooritamata.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 13. veebruaril Tõrvas Valga tänaval 23-aastane mees 31-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 11. veebruaril ründas 69-aastane mees oma 70-aastast abikaasa põhjustades talle füüsilist valu.

Juhtumid piiril

19. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 59-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sellele on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ja sõiduk suunati lähimasse tehnoülevaatuspunkti.

19. veebruaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Bentley, mida juhtis 40-aastane mees. Kuna sõidukil olid all suverehvid, suunati see tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

20. veebruaril teatati, et Lehtses Rohu tänaval murti sisse eramu kõrvalhoonesse ja varastati ketassaag ning puidutööpink. Kahju on 520 eurot.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

20. veebruaril rünnati Kohtla-Nõmmel Jaama tänaval 23-aastast politseiametnikku. Politseiametnik viga ei saanud. Kohapeal pidas politsei kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril tungiti Sillamäel Viru tänaval asuvas korteris tekkinud peretüli käigus kallale 46-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

19. veebruaril tungiti Narvas Pähklimäe tänaval asuvas korteris kallale 20-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 26-aastase mehe.

20. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Endla tänaval kallale 18-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

21. veebruaril teatati, et Sompas Humala tänaval asuvas korteris tungiti kallale 32-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

21. veebruaril tungiti Kiviõlis Keskpuiesteel kallale 88-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

19. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel parkinud sõiduautol lõhuti aknaklaas ja varastati videoregistraator koos mälukaardiga, automakk ning muud vara. Kahju on 371 eurot.

20. veebruaril teatati, et Narvas Ida tänaval murti sisse suvilasse ja varastati televiisor. Kahju on 400 eurot.

21. veebruaril teatati, et Sompas Aruserva tänaval murti sisse korterisse ja varastati televiisor, kaks mobiiltelefoni, jope ning kullast kaelakett. Kahju on 1379 eurot.

21. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval murti korterisse ja varastati riided, televiisor, kolm digiboksi ning muud vara. Kahju on 600 eurot.

21. veebruaril teatati, et Jõhvis Kutse tänaval varastati jalgratas. Kahju on 100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. veebruaril kell 22.38 löödi Alu alevikus korteris 40-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

21. veebruaril kell 18:45 löödi Raplamaal hoones 29-aastast meest. Kahtlustatavana on kinni peetud 26-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.