Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-23 22:21:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 45 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 35 vargust (viis eluruumidest ja neli sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 21 alkoholi- ja neli narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 406 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja kolm inimest. Registreeriti kaks viisaeeskirjade rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. veebruaril teatati, et Nõmmel Vana-Pärnu maanteel asuvas majas põhjustas tuttav naine tervisekahjustusi 20-aastasele naisele.

22. veebruaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi tundmatu mees 20-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe vigastuste kontrollimiseks haiglasse.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. veebruaril teatati, et Maardus Ringi tänaval tekkis tüli kahe koeraomaniku vahel, mille tagajärjel sai tervisekahjustusi 37-aastane mees.

Vargus

22. veebruaril teatati, et Rae vallas Lehmja külas asuvast ehitussoojakust on varastatud akutrell, nivelliir ja kaugusmõõtja. Esialgne kahju on 200 eurot.

Juhtum piiril

22. veebruaril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta ootab tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Röövimine

22. veebruaril sai politsei teate, et Ahja vallas Ahja alevikus sisenes kauplusesse mees, kes varjas prillide ja salliga oma nägu ja nõudis ähvardades müüjalt kassast sularaha. Saanud müüjalt sularaha ja kauplusest lahkudes hüüdis müüja appi lähedal olnud inimesi, kellest üks mehe peatas. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargus

22. veebruaril teatati politseile, et Tartus A.H. Tammsaare teel murti sisse keldriboksi ja varastati jalgratas. Lisaks oli lõhutud lukud veel neljal keldriboksil. Varastatud esemed ja kahju suurus on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

22. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimisel leidsid piirivalvurid sõidukist tsiviilkäibes keelatud elektrisokirelva. Relv võeti ära ja isik sisenes koos sõidukiga riiki.

22. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Chevrolet, mida juhtis 56-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle esiklaasile kinnitatuna kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja isik lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni poole.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal

Kehaline väärkohtlemine

20. veebruaril tungiti Tapal Ambla maanteel asuvas eramus kallale 39-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

22. veebruaril rünnati Narvas Kangelaste tänaval asuvas trepikojas 47-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

22. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval murti sisse korterisse ja varastati gaasiboiler ning mikrolaineahi. Kahju on 370 eurot.

22. veebruaril tungiti Jõhvis Pargi tänaval korterisse ja varastati kaks televiisorit, tahvelarvuti, sülearvuti, kuldehted ning muud vara. Kahju on selgitamisel.

22. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Puru teel asuvast kauplusest pudel alkohoolset jooki. Kahju on 26 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

22. veebruaril avastati, et Märjamaa alevis Koluvere teel on tungitud asutuse ruumidesse, kust on varastatud seitse mahutit propaaniga. Kahju on 700 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.