Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Martin Helme: minister ei saa parlamendile valetada ilma tõsiste poliitiliste tagajärgedeta (2016-02-24 03:38:39)


Kui uudis pagulaskeskuse rajamisest Meegomäele tuleb kaks nädalat pärast peaminister Taavi Rõivase kinnitust Riigikogule, et uute pagulaskeskuste avamist riigil plaanis ei ole, siis tuleb päevakorda umbusalduse avaldamise küsimus, ütles Riigikogu Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni esimees Martin Helme.

10. veebruaril Riigikogu infotunnis küsis Martin Helme peaminister Taavi Rõivase käest võimalike uute pagulaskesuste kohta ning sai vastuseks et „ettenähtavas tulevikus Eestit massiimmigratsioon ei ähvarda“ ja „meil ei ole vähemasti seni olnud vajadust uusi pagulaskeskusi avada“.

„Rõivas ei maininud sõnagagi kava rajada Meegomäe endise lahingukooli kompleksi pagulaskeskus. Pole võimalik, et Rõivas ei teadnud kaks nädalat tagasi neist plaanidest, kui ta tuli Riigikogu ette infotunnis selleteemalisele küsimusele vastama,“ ütles Helme.

„Rõivase tema büroo täpsustas veel eelmisel päeval üle, et mida ma täpselt teada tahan, seega oli ta ennast hästi ette valmistanud. Kui nüüd selgub, et ta tegelikult teadis plaanidest ning sellegipoolest valetas parlamendile, siis on see minu hinnangul umbusalduse avaldamise küsimus. Normaalses demokraatlikus riigis ei saa ministrid parlamendile valetada ilma, et sel oleks tõsised poliitilised tagajärjed.“

Allikas: Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.