Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2016-02-25 18:41:49)


Möödunud pühadel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada viis inimest. Joobes juhtide süül toimus kaks liiklusõnnetust. Tabati 24 alkoholijoobes sõidukijuhti ning registreeriti 424 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning avastati üks viisaeeskirja rikkumine ja riigipiiri ebaseaduslik ületus. Avastati üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

23. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 80-aastane naine 82-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

23. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval lõi tundmatu mees 38-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

23. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris lõi tuttav mees 44-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi.

24. veebruaril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi tuttav 27-aastane mees 28-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei toimetas osapooled jaoskonda.

24. veebruaril teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuvas korteris lõi tuttav 48-aastane mees 50-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargused

23. veebruaril teatati, et Nõmmel Võidu tänaval seisnud sõiduautost varastati tehnikat ja navigatsiooniseade. Kahju on 1550 eurot.

23. veebruaril teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval asuvast korterist on varatatud käekott, ehted, käekell ja teised esemed. Esialgne kahju on 1000 eurot.

23. veebruaril teatati, et Nõmmel Pihlaka tänaval asuvast korterist on varastatud arvuti, mängukonsool, ehteid, mobiiltelefon ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 2100 eurot.

23. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kotzebue tänaval seisnud sõiduautolt varastati veljed. Esialgne kahju on 1400 eurot.

23. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval seisnud sõiduautost on varastatud tahvel- ja sülearvuti ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 3300 eurot.

23. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvasse korterisse on sisse murtud ning varastatud ehteid ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1600 eurot.

24. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põigul asuvast korterist on varastatud sularaha, ehteid, käekell ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1450 eurot.

Omavoliline sisstung

25. veebruaril teatati, et Kesklinnas Tehnika tänaval asuvasse korterisse on sisse tungitud.

Röövimine

24. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja trepikojas röövis võõras mees 79-aastase naise käekoti. Esialgne kahju on 32 eurot.

Harjumaa

Vargused

24. veebruaril teatati, et Raasiku vallas Kiviloo külas asuvast garaažist varastati veljed. Esialgne kahju on 300 eurot.

24. veebruaril teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus asuvast ehitusobjektilt on varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 1500 eurot.

Juhtum piiril

24. veebruaril kella 20 ajal saabus Moskvast Tallinna Bangladeshi kodanik, kelle Eesti viisa oli varasemalt kehtetuks tunnistatud. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus lennujaamast kell 20.45 Moskvasse suundunud lennuga.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. veebruaril teatati politseile, et Põltsamaal Ringtee tänaval toimus kaklus viie mehe vahel, mille käigus said kehavigastusi 40- ja 19-aastane mees. Meestes vanem toimetati esmaabiks traumapunkti.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. veebruaril teatati politseile, et Tartus Küüni tänava söögikohas keeldusid kaks meest asutuse sulgemise ajal sealt lahkumast ning tekkinud vaidluse ja rüseluse käigus kasutas turvatöötaja alkoholi tarvitanud 26-aastase mehe suhtes gaasi. Mees arstiabi ei vajanud.

Viljandimaa

Süütamine

24. veebruaril sai politsei teate, et Tarvastu vallas Jakobimõisa külas visati talumaja aknast sisse süütevedeliku pudel ja see süüdati. Tules hävis köögi, ühe toa ja tuulekoja sisustus. Inimesed põlengus viga ei saanud. Praeguseks kogutud andmed viitavad sellele, et kuriteo toimepanemisega võib olla seotud 34-aastane mees.

Juhtumid piiril

23. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 66-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega . Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile arestiaia juurde.

24. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 43-aastane mees, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku lauseta viibinud 15 kalendripäeva. Mehele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

23. veebruaril teatati, et Narvas Vestervalli tänaval asuvasse firmasse murti sisse ja varastati kaks triikrauda ning muud vara. Kahju on 232 eurot.

24. veebruaril teatati, et Kiviõlis Lepa teel tungiti eramusse ja varastati trimmer. Kahju on 400 eurot.

24. veebruaril teatati, et Narvas A.-A. Tiimanni tänaval murti sisse autobaasi ja varastati kütusekaardid ning muud vara. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

23. veebruaril kell 19 löödi Haapsalus Posti tänaval korteris omavahelise tüli käigus 49-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 55-aastane mees.

Vargus

14.veebruaril seni teadmata ajal varastati Haapsalus Posti tänaval meelelahutusasutuse ruumides eraisikult sularaha ja prillid. Kahju on 1030 eurot.

Pärnumaa

Vargus

24.veebruaril kell 13 avastati Sauga vallas Kilksama külas, et eramaja kuurist on varastatud tööriistu. Kahju on 500 eurot.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril kell 17 löödi Kehtna vallas majas omavahelise tüli käigus 45-aastast naist. Kahtlustatavana on kinni peetud 37-aastane mees.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti 25.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.