Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Homsest on osaliselt lubatud väljumine Peipsi järve jääle (2016-03-02 14:23:37)


Alates 3. märtsist on lubatud väljumine jalgsi ja maastikusõidukitega Peipsi järve jääle Ida-Viru maakonnas Lohusuu ning Alajõe vallas.

Jalgsi ja maastikusõidukitega on lubatud jääle minek Lohusuu valla piires mitte kaugemale kui poolteist kilomeetrit kaldast. Alajõe vallas Uusküla idapoolsest servast kuni Vasknarva küla Jõhvi-Vasknarva maantee 47. kilomeetrini on lubatud jääle minek kuni viie kilomeetrini kaldast.

Jätkuvalt on keelatud väljumine Peipsi järve jääle Tudulinna ja Iisaku valla territooriumilt. Samuti on keelatud läheneda ojade ja jõgede suudmetele lähemale kui 500 meetrit ja Narva jõe lähtele lähemale kui 2 kilomeetrit.

Vasknarva kordoni juht Illar Jõgi tuletab kõigile meelde, et jääle minnes on soovituslik veebirakenduse piiriveekogu.ee abil või kordonis registreerida nii järvele väljumine kui ka tagasitulek. Nii saab piirivalve jälgida, kas olete järvelt ohutult tagasi jõudnud ning võimaliku ohu puhul alustada koheselt otsinguid.

"Enne jääle minekut hinnake adekvaatselt oma tervislikku seisundit ja füüsilisi võimeid, et vältida endale liiga tegemist. Jääle minnes tuleks lisaks kalastusvarustusele kaasa võtta ka täis laetud mobiiltelefon, milles on kordoni kontaktnumber. Lisaks tuleks enda turvalisuse tagamiseks kaasa võtta ka navigatsioonivahend, jäänaasklid ja päästevest," lisas Jõgi.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.