Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veterinaar- ja Toiduameti peadirektoriks saab Indrek Halliste (2016-03-04 16:38:54)

Maaeluminister Urmas Kruuse nimetas avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul Veterinaar- ja Toiduameti (VTA) peadirektoriks Indrek Halliste.

"Veterinaar- ja Toiduamet on kriitilise tähtsusega ametkond nii ohutu toidulaua tagamisel kui ka veterinaarsüsteemi käigushoidmisel. Samuti on ametil määrav roll, et Eestis toodetud toidukaupu saaks eksportida kolmandate riikide turgudele," ütles maaeluminister Urmas Kruuse. "Seepärast on väga oluline uue peadirektori pikk töökogemus järelevalveasutuste süsteemis."

Indrek Halliste töötab alates 2012. aastast Põllumajandusameti juhina, aastatel 2010-2012 oli ta samas õigusosakonna juhataja, aastatel 2002-2010 töötas ta Veterinaar- ja Toiduameti juristina.

Indrek Halliste asub Veterinaar- ja Toiduameti peadirektorina ametisse alates 7. märtsist 2016. Põllumajandusameti peadirektori kohuseid täidab uue juhi leidmiseni peadirektori asetäitja Egon Palts.

Riigisekretär kuulutas avaliku konkursi VTA uue peadirektori leidmiseks välja 12. jaanuaril. Kandideerimiseks esitas sooviavalduse viis inimest, kellest kolm sai edasi vestlusvooru. Valikukomisjon otsustas esitada maaeluministrile VTA peadirektori kohale nimetamiseks Indrek Halliste.


Allikas: Maaeluministeeriumi 04.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.