Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-04 20:58:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, üks avaliku korra raske rikkumine, 51 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövimist, 31 vargust (eluruumidest ja sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetust milles sai vigastada üks inimene. Tabati neli alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 370 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning avastati üks salakaubavedamise juhtum ja piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

2. märtsil teatati, et Kristiines Välja tänaval asuvas korteris ähvardas tuttav 40-aastane mees 50-aastast naist.

Kehalised väärkohtlemised

3. märtsil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval lõi tundmatu inimene 26-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

3. märtsil teatati, et Haaberstis Rannamõisa teel tekitas liiklusohtlike olukordi maasturit juhtinud mees. Teataja soovis parklas meest filmida, kuid ta võttis kannatanult jõuga telefoni ning põhjustas 28-aastasele naisele füüsilist valu.

3. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopliranna tänaval asuvas korteris lõi tuttav 37-aastane naine tooliga 63-aastast meest ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas naise kinni.

3. märtsil teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval ründas 19-aastane mees 57- ja 33-aastast meest, tekitades neile tervisekahjustusi. Politseile on teo toimepanija teada.

Vargused

3. märtsil teatati, et Kesklinnas Mardi tänaval asuvasse korterisse on sisse murtud. Varastatud on sülearvuti, nutitelefon, ehteid ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 2600 eurot.

3. märtsil teatati, et Haabersti tänaval asuvast hoonest varastati 1000 euro väärtuse sularaha.

3. märtsil teatati, et Kesklinnas J. Köleri tänaval seisnud sõiduautost varastati fotoaparaat ja teisi esemeid. Kannatanu sõnul on esialgne kahju 4180 eurot.

3. märtsil teatati, et Kesklinnas Mardi tänaval asuvatesse korteritesse on sisse murtud. Maja haldur pidas ühe varguses kahtlustava kinni ning politsei toimetas mehe jaoskonda. Vargusega tekitatud kahju on välja selgitamisel.

Harjumaa

Röövimine

2. märtsil teatati, et Rae vallas Soodevahe külas põhjustas mees tervisekahjustusi 72-aastasele mehele ja röövis temalt kaelaketi. Esialgne kahju on 700 eurot. Hetkel on teo toimepanija tuvastamisel.

Juhtum piiril

3. märtsil avastati Tallinna lennujaama turvakontrollis 33-aastaselt mehelt kasteet. Piiripunkti toimkond võttis Eesti kodanikult tsiviilkäibes keelatud külmrelva ja alustati väärteomenetlusega.

3. märtsi pärastlõunal saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta ei kasuta oma viisat taotletud eesmärgil ning tal puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustanud dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus Tallinnast kell 20.45 väljunud lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. veebruaril teatati politseile, et Mäksa vallas Kaagvere küla õppeasutuses ründas 14-aastane tüdruk asutuse töötajat. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Vargus

3. märtsil teatati politseile, et veebruarikuu jooksul varastati Tartus Rahu tänava korterist 80-aastaselt mehelt sularaha summas 2400 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 28. veebruaril ründas tuttav mees Kolga-Jaani vallas Kolga-Jaani alevikus 31-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas ja talle osutati esmaabi.

Juhtum piiril

3. märtsil kontrollisid piirivalvurid Koidula-Võmmorski teel sõiduautot BMW ning selgus, et sellel puudub kehtiv liikluskindlustuspoliis ja tehnoülevaatus. Sõidukit juhtinud mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

3. märtsil teatati, et Rakvere vallas Lepna alevikus tungiti keldriboksi ja varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

3. märtsil rünnati Jõhvis Tartu maanteel asuva kaupluse juures 24-aastast meest.

Vargused

3. märtsil teatati, et Lüganuse vallas Maidlas varastati sõidukist autoraadiojaam, käsijaam ja jahikoera GPS pult. Kahju on 1100 eurot.

3. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Katse tänaval asuvast firmahoonest varastati videoregistraator koos monitoriga. Kahju on 258 eurot.

3. märtsil teatati, et Narvas Suur-Aguli tänaval varastati sõidukist sularaha, fotokaamera, mobiiltelefon ja muud vara. Kahju on 337 eurot.

Omastamine

3. märtsil omastati Narvas Kangelaste tänaval 69-aastasele mehele kuuluv bajaan. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Röövimine

3. märtsil kella 20 paiku rööviti Pärnus Oja tänaval 50-aastaselt mehelt rahakott ja mobiiltelefon. Kahju on 1499 eurot.

Vargused

3. märtsil kella 8 paiku avastati, et Pärnus Riia maanteel on asutuse territooriumilt varastatud ekskavaatorist diiselkütust. Kahju on 249 eurot.

2. märtsil kella 10 paiku avastati, et Are vallas Niidu külas on varastatud veokilt küljepeeglid ja muid esemeid. Kahju on 2864 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.