Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2016-03-07 01:58:53)

Teisipäev, 8. märts

- kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron kohtub maaeluministeeriumis Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskoostöö assotsiatsiooni direktor Vasil Geleviga.

- toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep ja loomakasvatussaaduste büroo juhataja Liina Jürgenson osalevad Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil, kus on teemaks taimekaitsevahendite ohutu kasutamine ja mesilaste tervis.

- toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse Eesti seisukohti glüfosaadi heakskiitmise küsimuses.

Kolmapäev, 9. märts

- kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron kohtub Brüsselis merendus- ja kalandusasjade peadirektoraadi (DG MARE) direktor João Aguiar Machadoga.

Neljapäev, 10. märts

- minister Urmas Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

- Kell 13 kohtub minister Urmas Kruuse toitlustusettevõtete esindajatega, et arutada mahetoidu kasutamisele viitava märgi kasutuselevõtmisega seotud küsimusi.

Reede, 11. märts

- toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai kohtub Ukraina asepõllumajandusminister Vladyslava Rutytskaga. Kohtumise teemaks on põllumajandussaaduste kaubandus ja Eesti kogemus Euroopa Liiduga liitumisel.

- minister Urmas Kruuse osaleb MTÜ Eesti Noortalunikud üldkoosolekul.



Allikas: Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.