Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-03-07 23:35:36)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 148 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 64 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 51 vargust (seitse eluruumidest ja neli sõidukitest) ning kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 56 alkoholi- ja kuus narkojoobes juhti. Registreeriti 677 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning avastati üks viisaeeskirja rikkumine, kaks salakaubavedamise juhtumit ning kolm piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. märtsil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel toimus konflikt 34- ja 55-aastase mehe vahel. Politsei pidas noorema mehe tervisekahjustuste tekitamise eest kinni.

4. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris on konflikt 53-aastase mehe ja 44-aastase naise vahel.

5. märtsil teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval lõi tundmatu naine 34-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

5. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris tekkis konflikt 31-aastase ja 58-aastase mehe vahel. Politsei pidas noorema mehe kinni ning kiirabi viis vanema inimese haiglasse kontrolli.

5. märtsil teatati, et Kristiines Tulika tänaval seisnud sõiduautos lõi tundmatu mees 26-aastast meest ning põhjustas talle tervisekahjustusi.

5. märtsil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris toimus ühise alkoholi tarvitamise käigus konflikt 51-aastase naise ja 43-aastase mehe vahel. Üksteisele tervisekahjustusi tekitanud osapooled toimetati jaoskonda.

5. märtsil teatati, et Kesklinnas Suitsu tänaval asuvas korteris põhjustas tuttav 32-aastane füüsilist valu 37-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

5. märtsil teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänaval asuvas korteris toimus konflikt 47-aastase mehe ja 62-aastase naise vahel, mille tagajärjel sai naine kannatada. Politsei pidas mehe kinni.

5. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris on konflikt 49-aastase naise ja 51-aastase mehe vahel. Politsei toimetas osapooled jaoskonda.

5. märtsil teatati, et Nõmmel Rohula tänaval asuvas eramus lõi tuttav 54-aastane mees 58-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei viis joobes mehe jaoskonda.

6. märtsil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel lõi tuttav 43-aastane mees 33-aastast naist ning põhjustas füüsilist valu. Politsei toimetas mehe kainestusmajja.

6. märtsil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõid kolm tundmatut meest 34-aastast meest. Kiirabi viis mehe haiglasse kontrolli.

Vargused

5. märtsil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval parkinud sõidukisse on sisse murtud ning varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 1250 eurot.

6. märtsil teatati, et Pirita teel asuvast ehitusobjektil on varastatud ketaslõikur, perforaatorid ja poldikeeraja. Esialgne kahju on 4700 eurot.

Röövimine

5. märtsil teatati, et Maardus Veeru tänaval röövisid kaks tundmatut meest 32-aastaselt mehelt käekellad, kõrvaklapid ja taskulambi. Esialgne kahju on 1180 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

4. märtsil teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel lõi 28-aastane mees 47-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas noorema mehe kinni.

Harjumaa

Ähvardamine

6. märtsil teatati, et Vasalemma vallas Rummu alevikus ähvardas tuttav mees 19-aastast naist. Politseile on teo toimepanija teada.

Kehalised väärkohtlemised

4. märtsil teatati, et Maardus Nurga tänaval asuvas korteris toimus pereliikmete vahel tüli, mille käigus tekitas 40-aastane naine tervisekahjustusi 63-aastasele naisele. Kiirabi viis kannatanu haiglasse kontrolli ning politsei pidas noorema naise kinni.

5. märtsil teatati, et Maardus Haigla tänaval asuvas korteris lõi tüli käigus 52-aastane naine terava esemega 55-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse ning politsei toimetas naise jaoskonda.

6. märtsil teatati, et Paldiskis Rae tänaval lõi tuttav 24-aastane mees 18-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

Vargus

6. märtsil teatati, et Saku vallas Männiku külas asuvast hoonest on varastatud akusid. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril
4. märtsil andis Tallinna Vanasadama turvatöötaja Tallinna kordoni toimkonnale üle Soome kodaniku, kes kandis käekotis kolme kasteeti ja kahte nuga. Naiselt võeti relvad ära ning tema suhtes alustati väärteomenetlust.

5. märtsil õhtul anti Tallinna kordoni toimkonnale üle Soome kodanik, kes kandis kaasa tsiviilkäibes keelatud relvi (elektrišokirelv ja teleskoopnui). Mehele koostati väärteo- ning vallasasja hoiulevõtmise protokoll.

5. märtsi õhtul märkas Tallinna kordoni toimkond Tallinna Vanasadamas Soome kodanikku, kes mängis libliknoaga. Mehele koostati väärteoprotokoll ning tsiviilkäibes keelatud relv võeti ära.

6. märtsi keskpäeval kontrollis Tallinna kordoni toimkond Lootsi tänaval Soome kodanikku. Mees kandis kaasas kasteeti, mis on tsiviilkäibes keelatud külmrelv. Talle koostati väärteoprotokoll ning tema külmrelv võeti ära.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

3. märtsil laekus politseile teade, et Kasepää vallas Metsaküla külas varastati taluhoovist halumasin Pilkemaster. Kahju on 7000 eurot.

Juhtumid piiril

4. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Volkswagen, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest lubatust rohkem sigarette. Samuti esitas sõidukit juhtinud mees kehtetu isikut tõendava dokumendi. Mehele määrati rahatrahv ja dokument võeti kontrollimiseks.

5. märtsil kontrollisid Varnja piirivalvurid Tartumaal Vara vallas sõiduautot Volkswagen, mille roolis olnud mehel puudus juhtimisõigus. Sarnase rikkumise tõttu on meest ka varem juhtimiselt kõrvaldatud.

5. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 35-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 12 kalendripäeva ja neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

6. märtsil kontrollisid Piusa piirivalvurid Veski-Piusa-Tuderna teel sõiduautot BMW ning tuvastasid, et sellel puudub kehtiv liikluskindlustus. Sõidukit juhtinud mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. märtsil tungiti Tapal Rohelisel tänaval tekkinud peretüli käigus kallale 41-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

Vargus

4. märtsil murti Rägavere vallas Viru-Kabala külas eramusse ja varastati sülearvuti, elektriline tikksaag, sularaha ning muud vara. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. märtsil teatati, et Narvas Rakvere tänaval löödi 38-aastast meest.

5. märtsil tungiti Tallinn-Narva maanteel Kiviõli ristmiku lähedal kallale 18-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

6. märtsil tungiti Sillamäel Kesk tänaval kallale 61-aastasele mehele ja 32-aastasele naisele. Kallaletungi käigus lõhuti ära naise mobiiltelefon ja prillid. Kahju on 367 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

3. märtsil kella 22 paiku löödi Lääne-Nigula vallas Leediküla külas 65-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Saaremaa

Vargus

5. märtsil kell 12.30 avastati, et Orissaare vallas Salu külas on tanklast varastatud 850 liitrit bensiini. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.