Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei tabas eilse puhumisreidi tulemusena 48 alkoholi tarvitanud juhti (2016-03-08 16:43:33)


Eile, 7.märtsil kontrollisid politseinikud üle Eesti 16 300 juhi kainust ning kõrvaldasid juhtimiselt 48 alkoholi tarvitanud inimest.

Politseinikud tabasid kümme joobes veoauto- ja kaks bussijuhti. Kahe sõiduauto roolis olnud inimese joove oli nii suur, et nende suhtes alustati kriminaalmenetlust.

"Esmaspäevase üleriigilise kontrolli tulemus on küllaltki murettekitav, eriti tabatud kutseliste juhtide osas," ütles Politsei- ja Piirivalveameti vanemkomissar Riho Tänak. "Alkoholi tarvitanud kutselised juhid ei anna endale aru, et nende sõiduk on liikluses teistest oluliselt suurem ja et nad vastutavad oma reisijate ohutuse eest. Nende ka kõige väiksem eksimus võib olla väga raskete tagajärgedega. Pole ilmselt vaja meelde tuletada, et alkohol suurendab oluliselt õnnetustesse sattumise tõenäosust," sõnas Tänak.

Harjumaal kontrolliti üle 4300 juhi kainust, kellest 13 olid alkoholijoobes. Lõuna prefektuuris puhus alkomeetrisse üle 5300 inimese ning avastati 12 alkoholi tarvitanud inimest. Lääne prefektuuri politseinikud avastasid 3500 juhi kontrollimisel 11 ebakainet juhti. Lääne- ja Ida-Virumaal kontrolliti 3120 juhti, kellest kümme olid joobes.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.