Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-08 16:45:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raskete tervisekahjustuste tekitamine, üks avaliku korra raske rikkumine, 52 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (neli eluruumidest ja kümme sõidukitest). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 45 alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 390 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld. Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. märtsil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval lõi 44-aastane mees tüli käigust 18-aastast meest ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

7. märtsil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus 35-aastane mees terava esemega 39-aastast meest kätte. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politsei toimetas ründaja jaoskonda.

Vargused

7. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Merimetsa teel seisnud sõiduautolt on varastatud veljed. Esialgne kahju on 2000 eurot.

7. märtsil teatati, et Kesklinnas Saku tänaval seisnud sõiduautolt on varastatud veljed. Esialgne kahju on 1600 eurot.

Harjumaa

Vargus

7. märtsil teatati, et Saku vallas varastati eraisiku krundilt metsa. Esialgne kahju on 5000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. märtsil kella 19.50 paiku teatati, et Tartus Küüni tänaval rünnati 32-aastast meest. Kannatanu viidi traumapunkti, kust ta pärast esmaabi saamist lubati kodusele ravile. Uurimise käigus peeti kinni 20-aastane ja 23-aastane mees, kellele on seni kogutud tõendite põhjal alust esitada kahtlustus kuriteo toimepanemises. Töö kõigi juhtunu asjaolude väljaselgitamisel jätkub.

Juhtumid piiril

7. märtsil kella 14.40 ajal saadeti Valga-Valka kontaktpunkti kaudu Eestist välja riigis seadusliku aluseta viibiv Läti Vabariigis elav määratlemata kodakondsusega 32-aastane naine, kellele on kehtestatud alates 2010. aastast kokku kümneks aastaks sissesõidukeeld Eestisse. Isik peeti 5. märtsil kinni Valgas toime pandud varguse pärast.

7. märtsi pärastlõunal teatati Varnja piirivalvuritele, et Sassukvere traaversilt kaldast kümmekonna kilomeetri kaugusel Peipsi järvel on hüdrokopter, millel tekkis tehniline rike. Piirivalvurid abistasid katkise hüdrokopteri ja kaks sellega reisinud inimest lähimasse kaldasse. Meedikute abi nad ei vajanud.

7. märtsil kella 18.10 paiku pidas piirivalvepatrull Vara vallas Koosa külas kontrollimiseks kinni Alfa Romeo ning selgitas, et autojuhil puudus juhtimisõigus. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsil sai politsei teate, et Haljala vallas Essu külas ründas tuttav mees 33-aastast meest.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. märtsil sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris löödi 24-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

7. märtsil teatati, et Narva-Jõesuus Aia tänaval parkinud sõidukil lõhuti aknaklaas ja varastati isiklikku vara. Kahju on 1150 eurot.

7. märtsil varastati Kohtla vallas Järve külas asuva firma territooriumilt kolm videokaamerat. Kahju on selgitamisel

7. märtsil teatati, et Jõhvis A.H. Tammsaare tänaval parkinud sõiduautolt varastati kaks peeglit. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

4. märtsil seni teadmata ajal avastati, et Koigi vallas Päinurme külas on kõrvalhoonest varastatud diislikütust. Kahju suurus on 500 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

5. märtsil kell 2.30 löödi Haapsalus Posti tänaval omavahelise tüli käigus 32-aastast meest.

Pärnumaa

Vargus

7. märtsil kella 8 päiku avastati, et Paikusel Tehnika tänaval on asutuse territooriumilt veokist varastatud diislikütust. Kahju suurus on 450 eurot.

Raplamaa


Raskete tervisekahjustuste tekitamine

7.märtsil kell 18.35 löödi Märjamaal korteris omavahelise tüli käigus 37-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.