Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 11. nädala eelinfo (2016-03-14 04:35:57)

Teisipäev, 15. märts

- Keskkonnaamet koostöös Viljandi Linnaraamatukoguga korraldavad loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased", mis toimub kell 17.15 Viljandi Linnaraamatukogus (Tallinna 11/1, Viljandi). Loodusõhtul räägib tihaseaasta koordinaator Margus Ots aasta linnust rasvatihasest, aga ka kõigist teistest Eestis elavatest tihastest.


- Teisipäevast neljapäevani, 15-17. märtsini osalevad Keskkonnaagentuuri hallatava Riigi Ilmateenistuse sünoptikud Varssavis Poola Meteoroloogia Instituudi ja Euroopa meteoroloogiasatelliitide organisatsiooni (EUMETSAT) korraldatud koolitusel Baltic + 2016 "Practical use of EUMETSAT data". Koolitusel osalevad lisaks Eesti sünoptikutele ka Läti, Leedu, Poola, Venemaa ja Valgevene omad.


Kolmapäev, 16. märts

- Kolmapäevast reedeni, 16.-18. märtsini toimub Maa-ameti ja Tallinna Tehnikaülikooli korraldusel Tallinnas Põhjamaade geodeesiakomisjoni (NKG) geoidi-kõrgusüsteemide ja geodünaamika töögruppide iga-aastane kohtumine eesmärgiga tutvuda geodeetiliste võrkude uuemate arengutega, teadus- ning rakendusuuringute tulemustega ja rahvusvaheliste projektidega. Kohtumise osaleb üle 30 teadlase-spetsialisti Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast, Taanist, Islandilt, Saksamaalt ja loomulikult ka Eestist.

- Kolmapäeval, 16. märtsil kell 16 avatakse RMK majas (Toompea 24, Tallinn) näitus, kus saab imetleda ajakirja Eesti Loodus fotovõistluse parimaid pilte läbi mitme aasta. Näitus jääb avatuks mai lõpuni ja selle külastamine on tasuta. Avatud E-R kell 9-18.

- Kolmapäevast neljapäevani 16.-17. märts kohtuvad KIKi tudengite energia- ja ressursisäästu konkursi Negavatt üksteist finalisti ja nende mentorid Pärnus, et koostada plaan oma ideede arendamiseks ja testimiseks ning konsulteerida oma valdkonna ekspertidega.


Neljapäev, 17. märts

- Keskkonnaminister Marko Pomerants tutvustab koostööpartneritele ministeeriumi aastaplaane.

- Keskkonnaamet ja Otepää kultuurikeskus korraldavad loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased", mis toimub kell 18.00 Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28, Otepää). Loodusõhtul räägib tihaseaasta koordinaator Margus Ots aasta linnust rasvatihasest, aga ka kõigist teistest Eestis elavatest tihastest.

- Neljapäeval, 17. märtsil osaleb Maa-ameti geoinformaatika osakonna asejuhataja Lea Pauts Tartu Ülikooli Noorgeograafide Klubi korraldataval geograafide tööbörsil, et tutvustada Maa-ametit kui tudengite unistuste töökohta. Lisaks Maa-ametile osalevad börsil Keskkonnaministeerium, Eesti Kaitsevägi, Tartu Ülikool, Positium, Hendrikson&Ko, Linnalabor ning Regio.

Reede, 18. märts

- Eesti Loodusmuuseum avab reedel, 18. märtsil kell 16.00 uue, Eesti geoloogiat tutvustava näituse. Tegemist on püsinäitusega, mis annab külastajale ülevaate Eesti geoloogilisest ehitusest, kaevandatavatest maavaradest ning meteoriidikraatritest.

- Keskkonnainspektsioon ja Keskkonnaagentuur osalevad koos teiste riigiasutustega Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28) toimuval mere- ja vaba aja messil. Keskkonnainspektsioon selgitab kalapüügiga seotud küsimusi ning muid keskkonna­nõudeid, mida kalastajad, veesõidukite omanikud ning looduses liikujad peavad silmas pidama. Lisaks räägib RMK Põlula kalakasvandus püütud kalamärgiste tagastamisest. Keskkonnaagentuur tutvustab oma tegevust mereilma prognoosimisel.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.