Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-03-17 18:10:26)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raskete rikkumine ning 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (3 eluruumidest ja 2 sõidukitest) ja 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 3 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 351 väärtegu. Eestist saadeti välja 1 isik ning piiril registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. märtsil teatati, et Lume tänava ööklubis löödi 39-aastast naist. Lööja on politseile teada.

16. märtsil teatati, et Lääne tee eramus löödi peretüli käigus 55-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Vargus

16. märtsil teatati, et J. Sütiste tee maha trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 1025 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. märtsil teatati, et Vasalemma vallas Ämari alevikus korteris löödi peretüli käigus 54-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

Vargus

16. märtsil teatati, et Saue vallas Ääsmäe külas on murtud sisse talu abihoonesse ja varastatud tööriistad. Vargusega tekitatud kahju on 4250 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

Ööl vastu 17. märtsi sai politsei väljakutse Luunja valda Lohkva külasse elumajja lahendama peretüli, kus joobes 20-aastane mees olevat laste juuresolekul kallale tunginud 20-aastasele naisele, ähvardanud ja löönud teda. Sündmuskohale saabunud politseinike korraldustele mees ei allunud, avaldas kinnipidamisel ning käeraudade pealepanekul vastupanu ning lõi politseibussi kongi paigutamisel ühele politseinikule põlvega näo piirkonda. Politseinik meedikute abi ei vajanud. Mees viidi kainenema, täpsemad juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Viljandimaa

Tapmiskatse

15. märtsi õhtul laekus politseile teade, et Abja vallas talumajas tungis 20-aastane alkoholijoobes mees oma vanaemale kallale, kuna naine küsis tagasi raha, mille noormees tema teadmata pangaarvelt oli võtnud. Naise vastu suunatud rünnet püüdis takistada samas majas olnud 50-aastane mees, keda noormees lõi tekkinud kähmluses noaga. Viga saanud mehel õnnestus toast põgeneda ning juhtunust häirekeskusele teada anda. Sündmusele reageerinud politseijõud pidasid noormehe sündmuskohal kuriteos kahtlustatavana kinni. Kiirabi viis viga saanud mehe haiglaravile.

Vargus

14. märtsi õhtul teatati, et Viljandi vallas Holstre külas lõhuti kaupluse aknaklaas ja tungiti poodi sisse. Kahtlustatavana on kinni peetud 34- ja 47-aastane mees.

Juhtum piiril

16. märtsil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Venemaalt saabunud Volkswagenit, mille ukse küljetaskust avastati tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Keelatud ese võeti ära, juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel Eestisse siseneda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

16. märtsil teatati, et Vinni vallas Suigu külas murti sisse vagunelamusse ja varastati keevitusagregaat, kütusepump ning muud vara. Lisaks varastati samal territooriumil asuva treileri kütusepaagist 300 liitrit diiselkütust. Kahju on 940 eurot.

16. märtsil teatati, et Vihula vallas Tepelvälja külas murti eramusse ja varastati külmkapp, kolm akent, uks ning muud vara. Kahju on 2200 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. märtsil tungiti Kiviõlis Soo tänaval asuvas korteris kallale 60-aastasele mehele.

Vargus

16. märtsil teatati, et Narvas Vabaduse tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati autoaku, kütust ning muud vara. Kahju on 475 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa


Vargus

13. märtsil kella 15 paiku avastati, et Märjamaa vallas Varbola külas on hoovist varastatud ehitusmaterjali. Kahju on 500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.