Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 12. nädala eelinfo (2016-03-21 00:02:02)

 
Esmaspäev, 21. märts

- Esmaspäevast neljapäevani toimub koolivaheaja lastelaager "Kaheksa ühe hoobiga", kuhu on oodatud osalema 1.-3. klassi lapsed. Lapsed saavad nelja päeva jooksul osaleda kaheksa Tallinna vanalinnas asuva muuseumi ja keskuse tegevuses. Loodusmuuseumis ammutavad lapsed uusi teadmisi botaanikast, zooloogiast ja geoloogiast ning viivad läbi tõelisi laborikatseid.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants külastab Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i.

Teisipäev, 22. märts

- Algusega kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumis meediabriif, kus veeosakonna juhataja Karin Kroon teeb rahvusvahelise veepäeva raames ülevaate joogivee kättesaadavusest ja veetarbimise trendidest Eestis. Samuti räägitakse reovee käitlemise teemal ning Eesti veekeskkonda kõige enam ohustavatest ohtlikest ainetest.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Eesti Vee-ettevõtjate Liidu korraldataval veepäeva konverentsil.

- Teisipäevast kolmapäevani toimub Karula rahvuspargis noore looduskaitsja Junior Rangeri kursuse kevadseminar. Loodushuvilised noored löövad käed külge Ähijärve niidu puhastamisel võsast ja meisterdavad kohaliku puutöömeistri Kala Reinu juhendamisel lindudele pesakaste. Seminari teisel päeval toimub röövlinnuteemaline retk Kotkakubi liikme Urmas Abeli juhendamisel.

Kolmapäev, 23. märts

- Kolmapäeval toimub Keskkonnaagentuuris ülemaailmsele meteoroloogiapäevale pühendatud seminar. Meteoroloogiapäev on tänavu pühendatud kliimamuutuste mõjule erinevatele valdkondadele. Ettekanded annavad aimu kliimamuutuste mustrist; kuidas meri toimib kliimamuutuste puhvri ja indikaatorina; kuidas puu aastarõngaste ja okaste abil seirata kliimamuutuste mõju puudele ja kes on kliimapagulased.

- Algusega kell 17.30 korraldab Keskkonnaamet Türi Kultuurikeskuses loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased". Loodusõhtul räägib tihaseaasta koordinaator Margus Ots aasta linnust rasvatihasest, aga ka kõigist teistest Eestis elavatest tihastest.

- Kolmapäevast neljapäevani toimub Lahemaa rahvuspargis noore looduskaitsja Junior Rangeri kursuse kevadseminar, kus otsitakse lendoravate elupaiku ja tegevusjälgi, et tutvuda haruldase liigi bioloogiaga.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.