Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tudengimess toob kokku gümnasistid, üliõpilased ja ettevõtjad (2016-03-22 13:36:54)


Kolmapäeval, 23. märtsil toimub Tartus kolmandat korda maaülikooli üliõpilaste korraldatav Tudengimess, kus saavad kokku gümnasistid, tudengid ja ettevõtjad. Praktika- ja töökoha leidmise kõrval on toimuvates seminarides ja töötubades võimalik lihvida oma oskusi tööturule sisenemiseks, seal orienteerumiseks ning oma karjääri planeerimiseks.

"Esmakordselt korraldame Tudengimessi koos Eesti Maaülikooli lahtiste uste päevaga, et näidata juba gümnasistile, millised on tema tulevased praktikale ja tööle saamise võimalused," sõnas Eesti Maaülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhajata Kairit Prits. "Valdkonna ettevõtjale pakume aga võimaluse ühildada messile tulek teaduskontaktide sõlmimisega, samuti saavad nad külastada lahtiste uste päeva raames meie laboreid, kus teadlased ja praktikud saavad arendada koostöövõimalusi."

Tudengimessi avavad Tartu linnapea Urmas Klaas ja Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen. Inspiratsiooni jagab Aleksei Turovski sütitava loenguga "Rõõmsa lauluga olelusvõitlusesse". Eesti vanim digitelevisiooni pakkuja Viasat korraldab messil töötoa "Naeratusega edukaks", kus saab õppida kasulikke müüginippe ettevõtte parimalt telefonimüügispetsialistilt Triinu Ternilt, osaleda lõbusas interaktiivsest viktoriinis, testida oma müügioskusi ning tutvuda karjäärivõimalustega rahvusvahelises telekommunikatsiooniettevõttes. "Müügioskuse omandamine tuleb kasuks kasuks igas eluvaldkonnas - olgu selleks töövestlustel oma ametisse sobivuse tutvustamine või ettevõtjana investorite/partnerite leidmine. Kuulamis- ja veenmisoskus on elementaarne, et olla edukas," rääkis Viasati telemarketingi tiimijuht Kadri Kartau. Viasati kõrval viivad töötubasid läbi ka Maa-amet, AS Ehitustrust, Hanza Mechanics, Inspecta Estonia, Enics Eesti ja Kodumaja.

Päeva lõpetab Artjom Savitski kontsert.

Üritus on kõigile huvilistele tasuta ning oodatud on ka teiste kõrgkoolide üliõpilased. Messil osaleb enam kui 40 tööandjat, kelle tegevusvaldkond kattub maaülikoolis õpetatavaga. Sissepääs messile on avatud 10.30-16.00.

Tudengimess tunnistati 2014. aastal Eesti Maaülikooli aasta teoks ülikooli huvipooli ühendava silla loomise eest.

Allikas: Eesti Maaülikooli 22.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.