Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 13. nädala eelinfo (2016-03-28 13:02:16)


Teisipäev, 29. märts

· Kell 11 toimub Jänedal Maamajanduse Infokeskuse suures saalis 24. juulil toimuva üle-eestilise avatud talude päeva infopäev osalevatele taludele ning põllumajandustootjatele. Lisainfo ja registreerimine Maamajanduse Infokeskuse kodulehel

· kell 14 toimub Eesti Jahimeeste Seltsi majas (Tallinn, Kuristiku 7) seakatku infopäev jahimeestele, kus antakse juhiseid sigade Aafrika katku tõrjumiseks metsas. Esimesest infopäevast tehakse veebiülekanne. Lisainfo ja registreerimine Eesti Jahimeeste Seltsi kodulehel www.ejs.ee

Kolmapäev, 30. märts

· kell 9 toimub Põllumajandusameti Viljandi keskuse saalis (Vabaduse plats 4) infopäev söödakäitlejatele, kus peateema on sigade Aafrika katku viiruse leviku riskide maandamine teravilja käitlemisel ja sööda tootmisel.

· minister Urmas Kruuse osaleb 30.-31. märtsini Leedus, Kaunases toimuval põllumajandusnäitusel AgroBalt 2016 ja poliitikafoorumil "Rethinking the food supply chain".

Neljapäev, 31. märts

· Minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Maaeluministeeriumi ja Veterinaar- ja Toiduameti eestvedamisel toimub Tallinnas, Eesti Jahimeeste Seltsi majas Euroopa Komisjoni veterinaarekspertide, jahimeeste ja seakatku tõrjes osalevate Eesti ametkondade esindajate kohtumine, kus arutatakse seakatku tõkestamise võimalusi metssigade seas.

Reede, 1. aprill

· Eestis viibib ametlikul visiidil Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Phil Hogan, kes kohtub Maaeluministeeriumis minister Urmas Kruusega . Kohtumisel on teemaks turuolukord Euroopa Liidu põllumajandussektoris, Euroopa Komisjoni ettepanekud kriisi leevendamiseks, Eesti teemad Euroopa Liidu eesistumise perioodiks. Volinik kohtub ka peaminister Taavi Rõivase, Riigikogu maaelukomisjoni liikmete ja põllumajandussektori esindajatega.

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb ja teeb ettekande Olustvere lossis toimuval Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli poolt korraldataval konverentsil "Põllumees kui tippjuht".



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.