Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2016-03-28 23:26:06)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 209 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ja 83 varavastast kuritegu, nende seas 1 röövimine ning 71 vargust (16 eluruumidest ning 5 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 2. Tabati 137 alkoholijoobes ning 9 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 868. Piirilt väljastati 8 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati, et Pae tänava korteris löödi peretüli käigus 31-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

24. märtsil teatati, et Sitsi tänava korteris löödi peretüli käigus 46-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

24. märtsil teatati, et Uus-Maleva tänava korteris kasutati füüsilist vägivalda 35-aastase naise suhtes. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 18-aastase mehe.

24. märtsil teatati, et Õismäe tee korteris kasutati vägivalda 33-aastase naise suhtes. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

25. märtsil teatati, et Energia tänava korteris kriimustati peretüli käigus 25-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 24-aastase naise.

25. märtsil teatati, et Vana-Viru tänava ööklubis löödi 29-aastast meest. Lööja on politseile teada.

25. märtsil teatati, et Tatari tänava söögikoha ees löödi 37-aastast meest. Lööja on politseile teada.

25. märtsil teatati, et Randla tänava korteris tungiti kallale 41-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

25. märtsil teatati, et Mahtra tänava bensiinijaamas löödi 34-aastast meest.

25. märtsil teatati, et Vindi tänava korteris löödi 51-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

25. märtsil teatati, et Kopli tänava korteris löödi peretüli käigus 70-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 72-aastase mehe.

25. märtsil teatati, et A. H. Tammsaare tee korteris löödi peretüli käigus 25-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 26-aastase mehe.

26. märtsil teatati, et Sadama tänava majutusasutuses löödi peretüli käigus 48-aastast naist.

26. märtsil teatati, et Tööstuse tänava baaris löödi 31-aastast meest.

26. märtsil teatati, et Kivila tänava korteris löödi peretüli käigus 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 26-aastase mehe.

26. märtsil teatati, et Voo tänava eramus toimus peretüli, mille käigus vigastati 71-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

26. märtsil teatati, et Randla tänava korteris löödi peretüli käigus 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

26. märtsil teatati, et Vikerlase tänava korteris toimus peretüli 19-aastase ja 42-aastase naise vahel.

26. märtsil teatati, et Paljassaare tee korteris löödi 29-aastast meest. Lööja peeti kinni.

27. märtsil teatati, et Katusepapi tänaval löödi 25-aastast meest.

27. märtsil teatati, et Tartu maantee asutuses löödi 44-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

27. märtsil teatati, et Estonia puiestee korteris löödi 22-aastast naist. Lööja on teada.

27. märtsil teatati, et Loitsu tänaval löödi 28-aastast meest.

27. märtsil teatati, et J. Kappeli tänava korteris löödi peretüli käigus 38-aastast naist.

27. märtsil teatati, et Vene tänava majutusasutuses löödi 36-aastast meest.

Vargus

26. märtsil teatati, et Kannustiiva tänava eramusse murti sisse ja varastati sülearvutid. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 2000 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

26. märtsil teatati, et Klooga alevikus Järve teel löödi 25-aastast meest metallist toruga.

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati, et Viimsi vallas Püünsi külas löödi peretüli käigus 50-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

24. märtsil teatati, et Saue linnas Kuuma tänava korteris löödi 28-aastast meest.

26. märtsil teatati, et Vasalemma vallas eramajas toimus konflikt, mille käigus löödi 31-aastast meest.

26. märtsil teatati, et Viimsi vallas Kaluri tee korteris löödi peretüli käigus 45-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 45-aastase mehe.

26. märtsil teatati, et Saue linnas Tammesalu tänava eramus löödi peretüli käigus 67-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe.

Vargused

25. märtsil teatati, et Saue vallas Koppelmaa külas on murtud sisse elumajja ja varastatud tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1290 eurot.

26. märtsil teatati, et Harku vallas Vääna-Jõesuu külas löödi katki sõiduki aken ja varastati käekott. Vargusega tekitatud kahju on 270 eurot.

26. märtsil teatati, et Kuusalu vallas Kursi külas murti tallu sisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1530 eurot.

Juhtumid piiril

25. märtsil andis Tallinna Vanasadama A terminali turvatöötaja Tallinna kordoni patrullile üle 1981. aastal sündinud Soome Vabariigi kodaniku, kes omas tsiviilkäibes keelatud külmrelva. Tema suhtes alustati väärteomenetlust ja mehelt võeti ära teleskoopnui.

27. märtsil saabus Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast 1971. aastal sündinud Hiina Rahvavabariigi kodanik. Mees soovis viibida Euroopas 90 päeva, kuid tal puudusid selleks rahalised vahendid, mistõttu koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kuni tagasilennuni Moskvasse viibib ta Tallinna lennujaama Non-Schengeni alal.

27. märtsil teatati Tallinna piiripunkti, et Tallinna lennujaamas olid G4S töötajad leidnud äraantavast pagasist tulirelva padrunid. Tallinna piiripunkti toimkond selgitas välja, et 1980. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku poolt äraantud pagasis olid tsiviilkäibes lubatud, kuid lennukile mittelubatavad 19 stardipüstoli paukpadrunit. Padrunid, relv ja laskemoon võeti Tallinna piiripunkti hoiule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

27. märtsil teatati politseile, et Tartus Vabriku tänaval varastati maja sees asuvast ja kõigi majaelanike kasutada olevast ruumist vähemalt neli jalgratast. Kahju suurus ja varastatud esemete nimekiri on täpsustamisel.

26. märtsil teatati politseile, et Tartus Kuu tänaval siseneti akna kaudu eramusse ja varastati kaks arvutit ning kõvaketas. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

25. märtsil teatati politseile, et Tartus Küüni tänaval ründasid kaks meest 25-aastast meest. Tunnistajad edastasid politseipatrullile lööjate kirjeldused ning peagi leidis politsei kirjeldatud mehed, kelle kannatanu ka ära tundis. Politsei kuulas kaks meest vanuses 20- ja 22-eluaastat kahtlustatavana üle. Kannatanu lasti peagi kodusele ravile.

Avaliku korra raske rikkumine

25. märtsil teatati politseile, et Tartus Laia tänava meelelahutusasutuse ees toimub kaklus ning kakluse käigus löödi 21-aastast meest mutrivõtmega pähe. Politsei kuulas kahtlustatavana üle kaks meest vanuses 24- ja 26-eluaastat. Kannatanu toimetati traumapunkti kontrolli.

Omavoliline sissetung

27. märtsil teatati, et Tartus Suur-Kaare tänaval murti nädalavahetuse jooksul sisse eramajja ja varastati arvuti kõvaketas ning sõiduauto Volkswagen süütevõti. Kahju suurus on täpsustamisel.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

27. märtsil teatati politseile, et Sangaste vallas Ädu küla talumajas lõi 20-aastane mees tuttavat samaealist meest näkku. Kiirabibrigaad osutas kannatanule esmaabi.

24. märtsil sai politsei teate, et Valgas Vahtra tänaval ründas 32-aastane mees oma ema ja lahkus siis. Kannatanul väliseid vigastusi ei tuvastatud.

Juhtumid piiril

24. märtsil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Toyota, mida juhtis 48-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Juhi kontrollimisel selgus, et ta oli tarvitanud alkoholi. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja talle koostati väärteoprotokoll. Oma teekonda sai ta jätkata asendusjuhi saabumisel.

25. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Chrysler, mida juhtis 38-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastati selles kiirusemõõteseadet avastav või selle tööd häirida võimaldav seade. Seade võeti ära ja isik lahku koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

26. märtsil kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Jõgevamaal Kasepää vallas Raja külas veokit Volkswagen ning tuvastasid, et sõidukil on läbimata tehnoseisundi kontroll. Sõidukit juhtinud mehe sõnul oli tegemist tööandja autoga ning ülevaatuse puudumisest ta ei teadnud. Mees jätkas teekonda teise sõidukiga.

27. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Porsche, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sõidukist kummikäepidemega teleskoopnuia, mis on tsiviilkäibes keelatud. Relv võeti ära, mehele koostati väärteoprotokoll ja ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. märtsil tungiti Rakveres Tallinna maanteel asuva baari juures kallale 28-aastasele mehele.

26. märtsil löödi Tapal Veski tänaval asuva baari juures 22-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

Ida-Virumaa

Röövimine

26. märtsil rünnati Narvas Mõisa tänaval asuva baari juures 20-aastast meest ja varastati sularaha. Kahju on 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

26. märtsil tungiti Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvas korteris kallale 58-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

25. märtsil teatati politseile, et Iisakus Tartu maanteel murti sisse eramu garaaži ja varastati neli valuvelge suverehvidega, mootorratta kiiver, elektrilisi tööriistu ning muud vara. Kahju on 1925 eurot.

25. märtsil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil murti sisse keldriboksi ja varastati täispuhutav paat, kalastustarbed, ketassaag ning muud vara. Kahju on 861 eurot.

26. märtsil lõhuti Narvas Tallinna maanteel parkinud sõiduautol küljeklaas ja varastati kalastustarbeid. Kahju on 329 eurot.

26. märtsil teatati, et Lohusuu vallas Kalmakülas lõhuti aknaraam ja tungiti eramusse, kust varastati televiisor. Samalt territooriumilt varastati traktori kütusepaagist 50 liitrit diiselkütust. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 1250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

26. märtsil kell 2.18 löödi Haapsalus Tallinna maanteel omavahelise tüli käigus 26-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 17-aastane mees.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil kella 21 paiku löödi Pärnus Tallinna maanteel asutuse ruumides 29- ja 31-aastast meest.

26. märtsil kella 1 ajal löödi Pärnus elamus omavahelise tüli käigus 26-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Vargus

23. märtsil avastati, et Märjamaal Uuelt tänavalt kõrvalhoonest varastatud ATV, televiisor ja muid esemeid. Esialgsetel andmetel on kahju 14 372 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.