Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-03-29 16:07:07)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli kokku 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 28 vargust (4 eluruumidest ja 3 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Tabati 17 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 450. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Omavoliline sissetung

28. märtsil teatati, et Tulika tänava ehitusobjektile on omavoliliselt sisenetud.

Kehalised väärkohtlemised

28. märtsil teatati, et Raadiku tänava korteris kasutati vägivalda 42-aastase naise suhtes. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

28. märtsil teatati, et Tallinnas Randla tänava korteris lõi 37-aastane mees oma naistuttavat.

28. märtsil teatati, et Viru tänaval lõi tundmatu mees 52-aastast meest.

Harjumaa

Ähvardamised

28. märtsil teatati, et Viimsi vallas Kaluri tee korteris ähvardas 45-aastane mees 44-aastast naist.

28. märtsil teatati, et Saue linnas Tammesalu tänava eramus ähvardati 67-aastast naist. Politsei pidas kinni 53-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine

28. märtsil teatati, et Keila linnas Pae tänava kaupluses lõi klient 63-aastast turvameest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe.

Juhtum piiril

28. märtsil saabusid Tallinna piiripunkti lennureisiga Moskvast 1973. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, 2007. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik ja 1977. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanik. Reisijatel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid arvestades riigis viibimise kestust ja olemust . Seetõttu koostati neile piirilt väljastatud sisenemiskeelud ja nende viisad tunnistati kehtetuks. Tagasilennuni Moskvasse viibivad nad Tallinna lennujaama kolmandatesse riikidesse reisivate isikute alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. märtsil sai politsei teate, et Ülenurme vallas Tõrvandi alevikus viibides külas, ründas agressiivne ja alkoholi tarvitanud 24-aastane mees 19-aastast meest. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

28. märtsil teatati politseile, et Võnnu vallas Võnnu alevikus ründas 37-aastane alkoholijoobes mees oma 34-aastast elukaaslast põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema. Naisele osutati esmaabi ning lubati kodusele ravile.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. märtsil teatati politseile, et Valgas Uue tänava korteris tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus tüli endiste elukaaslaste, 37-aastase mehe ja samaealise naise vahel. Tüli läks üle kähmluseks, mille käigus lõi mees naist. Kannatanule tehti tervisekontroll ning lubati koju. Mees on praeguseks kahtlustatavana üle kuulatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. märtsil tungiti Rakveres Võimla tänaval kallale 27-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Vargused

28. märtsil teatati politseile, et Narvas Vahtra tänaval lõhuti sõiduautol küljeklaas ja varastati registraator, automakk, telk ning muud vara. Kahju on 492 eurot.

28. märtsil varastati Sillamäel Aedniku tänaval kasvuhoone näidis. Kahju on 840 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa


Kehaline väärkohtlemine

24. märtsil kell 22.50 löödi Orissaare vallas Ariste külas 19-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Omavoliline sissetung

27. märtsil avastati, et Orissaares Kuivastu maanteel on korterisse tungitud. Esialgsetel andmetel on korterist varastatud riideesemeid.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti 29.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.