Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister kohtub Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinikuga (2016-04-01 08:26:06)


Maaeluminister Urmas Kruuse kohtub täna Eestis visiidil viibiva Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Phil Hoganiga. Kõne all on turuolukord Euroopa Liidu põllumajandussektoris ja Euroopa Komisjoni ettepanekud kriisi leevendamiseks.

"Euroopa Komisjon tuli märtsis välja ettepanekutega liikmesriikidele, kuidas leevendada üle-euroopalist kriisi põllumajandussektoris," ütles maaeluminister Urmas Kruuse.

Minister ütles, et kuna kriis on põllumajandussektoris üle-euroopaline, peavad seda olema ka lahendused. "Võtmeküsimuseks on uute turgude leidmine. Euroopa Komisjon on lubanud lisaraha 110 miljoni euro suurusesse meetmesse, mis on ette nähtud Euroopa Liidu põllumeestele uutele turgudele minemiseks. Kutsun ka Eesti põllumehi seda võimalust uutele turgudele minemiseks kasutama," ütles Urmas Kruuse.

Lisaks põllumajandussektori turuolukorrale on kohtumisel põllumajandusvolinikuga kõne all ka Eesti teemad Euroopa Liidu eesistumise perioodiks 2018. aastal.

Volinik kohtub ka peaminister Taavi Rõivase, Riigikogu maaelukomisjoni liikmete ja põllumajandussektori esindajatega.

Allikas: Maaeluministeeriumi 01.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.